Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Faldekoráció - szürke és kék csillagok

Faldekoráció - szürke és kék csillagok

Egy gyerekszobába modern és szép kiegészítők kellenek. Ez az egyetlen módja annak, hogy gyermeke birodalma vidám és otthonos legyen, hogy jól érezze itt .. többet

Ár: 13 411 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
21 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
15436-0 Faldekoráció - szürke és kék csillagok 13 411 Ft raktáron 2-5 db db

Faldekoráció - szürke és kék csillagok

Egy gyerekszobába modern és szép kiegészítők kellenek. Ez az egyetlen módja annak, hogy gyermeke birodalma vidám és otthonos legyen, hogy jól érezze itt magát. Azon gondolkodik, hogy hogyan lehetne feldobni a gyerekszobát úgy, hogy tetszen önnek és gyermekének is? Ha igen, akkor ezt a faldekorációt ajánljuk színes csillagok formájában!

A csillagok különböző méretűek, kellemes szürke és kék színűek. A színüknek köszönhetően mindenki számára alkalmasak, kislányok és kisfiúk számára is.

Bárhová fel lehet helyezni őket, nem csak a falra, de bármilyen sima és száraz felületre. Megtalálhatják helyüket például az ajtón, szekrényen, ablakokon és hasonló helyeken.

A csillagok ökológiai színekkel vannak nyomtatva, nincs szaguk, ezért biztonságosak a gyermekek számára. A színek gyönyörűek, élénket és a remekül ellenálnak a napfénynek. Az egyes csillagok félmatt öntapadó fóliából készülnek, ami nagyon praktikus.

A matricák íven vannak, ahol összesen 81 csillag található különböző méretben:

- 10 db csillag, melyek mérete 15 cm

- 19 db csillag, melyek mérete 10 cm

- 8 db csillag, melyek mérete 20 cm

- 44 db csillag, melyek mérete 4,5 cm

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
21 vásárló
értékelte