Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Öntapadó faldekoráció - angyalkák

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Öntapadó faldekoráció - angyalkák

Vidám angyalok felhőkkel, virágokkal, katicabogarakkal, méhekkel, harmatcseppekkel és pillangókkal kedvessé és vidámmá varázsolják a gyerekszobát. Leginkább .. többet

Ár: tól 7 366 Ft
Összesített értékelés
4.5
20 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
597-0 0,5 m² 7 366 Ft átmenetileg elfogyott
597-2 1 m² 12 193 Ft átmenetileg elfogyott
597-3 1,6 m² 17 399 Ft átmenetileg elfogyott
597-4 2,4 m² 25 426 Ft átmenetileg elfogyott

Öntapadó faldekoráció - angyalkák

Vidám angyalok felhőkkel, virágokkal, katicabogarakkal, méhekkel, harmatcseppekkel és pillangókkal kedvessé és vidámmá varázsolják a gyerekszobát. Leginkább kisebb gyerekek szobájába alkalmas. A színek lágyak és elegánsak, környezetkímélő festékkel vannak nyomtatva, melyek az egészségre nem károsak és nincs kellemetlen szaguk.

Ezeket a gyönyörű matricákat lehet falra, de bármilyen sima és száraz felületre ragasztani. Az alkalmazott technológia a színeknek telítettséget és hosszú élettartamát. A matrica félig matt, öntapadós fóliára készül. Ez minimalizálja a fényvisszaverést és ellenáll a napsugaraknak. Az öntapadó matricákat nagyon könnyű felragasztani és könnyen karbantarthatók – elég nedves ronggyal áttörölni.

Díszítse fel a gyerekszobát ezekkel a gyönyörű matricákkal. Az öntapadós faldekoráció – angyalok különböző méretekben kapható. 0,5, 1, 1,5 és 2,4 négyzetméteresben.

További tájékoztatás, például az egyes dekorációk méretéről a csatolt dokumentumban olvashat.

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
20 vásárló
értékelte