Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Öntapadó falmatricák - halacskák

MÁR NEM KAPHATÓ - Öntapadó falmatricák - halacskák

Gyermeke szereti a halacskákat, méghozzá bármilyen formában? Pólón, füzeten vagy mint játékot? A halacskák a gyerekek körében közkedvelt minták, és ha azon .. többet

Ár: tól 8 635 Ft
Összesített értékelés
4.7
19 Összesített értékelés


Öntapadó falmatricák - halacskák

Gyermeke szereti a halacskákat, méghozzá bármilyen formában? Pólón, füzeten vagy mint játékot? A halacskák a gyerekek körében közkedvelt minták, és ha azon gondolkozik, hogy valamivel díszítené, feldobná a gyerekszobát, akkor már nem is kell tovább keresgélnie! Csak ajánlani tudjuk a nagyon szép halacskákat öntapadós faldekoráció formájában!

A matrica színei ragyogóak, élénkek és vidámak, melyek a gyerekszobát feldobják és kiemelik a gyerekszoba szépségét, vidámságát. A falmatrica minden gyerekszobába illik, fiúknak és lányoknak egyaránt, hiszen a matricának köszönhetően minden szoba gyönyörű lesz!

Az egyes matricákból tengeri világ illúzióját varázsolhatja a gyerekszoba falára, a különböző tengeri halak és buborékok ebben a segítségére lesznek! Az öntapadós faldekorációt, a halakat nem muszáj csak a falra ragasztania, a fantáziáját segítségül hívva a matricákat szinte bárhová ragaszthatja. Kérjen segítséget gyermekétől és együtt találják meg a legjobb helyet, ahová aztán a faldekoráció kerül. A matricák felragasztására a száraz és a sima felületek az alkalmasak. Így a halacskás matricák megjelenhetnek az ajtón, üvegen, tükrön, bútoron, csempén és hasonló helyeken. A fantáziáját semmi sem korlátozza!

Az öntapadós falmatrica félig matt öntapadós fóliából készül, mely visszaveri a fényt és ellenáll a napsugaraknak. A matrica felragasztása nagyon egyszerű, elég eltávolítani az alapfóliát és gondosan a kiválasztott helyre ragasztani.

Takarításkor aztán elég a matricákat nedves ronggyal áttörölni és már kész is! A matricákat környezetbarát festékkel nyomtatják, mely nem káros az egészségre és nincs semmilyen kellemetlen szaguk.

0,5 négyzetméteres méretben kapható.

A csomagolás tartalmaz:

- 13 db halat, 26×18 cm-től 11×8 cm-ig

- 3 db tengeri csillagot, 15×7 cm-től 8×6 cm-ig

- 4 db tengeri csikót 9×17 cm-től 7×13 cm-ig

- buborékok

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
19 vásárló
értékelte