Banaby.hu   »   Gyerekágyak   /   Gyerekágyak leesésgátlóval   /   Gyerekágy - autók

Kedvezmény

MÁR NEM KAPHATÓ - Gyerekágy - autók

Gyönyörű gyerekágy színes dekorációkkal. Az ágyhoz egy dekoráció készlet tartozik, amelyekkel az ágyat a saját fantáziája szerint díszítheti fel. Így minden .. többet

Ár: tól 43 578 Ft
Eredeti ár: tól 45 397 Ft
Összesített értékelés
4.6
22 Összesített értékelés

Gyerekágy - autók

Gyönyörű gyerekágy színes dekorációkkal. Az ágyhoz egy dekoráció készlet tartozik, amelyekkel az ágyat a saját fantáziája szerint díszítheti fel. Így minden ágy eredeti lesz. Inspirációként az ágy gyártásához az szolgált, hogy az ágyat ne csak megvásárolni keljen kész termék ként, hanem hogy a gyerekek kreativitását is bevonjuk a gyerekszoba alkotásába. A képen látható dekoráció csak inspirációként szolgál, így is kinézhet. 

Az ágyhoz továbbá vásárolhatóak falmatricák, óra, magasságmérő és más díszítő elemek is, amelyek vidámságot és játékosságot hoznak a gyerekszobába.

A használt festékek környezetbarátok és semmilyen módon nem károsak. A leesésgátló meggátolja, hogy gyermeke le essen alvás közben az ágyról és ráadásul univerzális, tehát az ágy mindkét felére felszerelhető. A nap folyamán könnyen eltávolítható, és az ágy játékra, ülésre és lustálkodásra is alkalmas.

A kiváló minőségű kidolgozás és a minőségi laminált anyagnak köszönhetően a kiságy kiváló minőségű, robusztus és nagyon tartós.

A ágyrács vastagsága 2 cm. A kiságy terhelhetősége 100 kg, ezért a szülők is gond nélkül az ágyra ülhet vagy fekhet anélkül, hogy a kiságy megsérülne.

A kiságy ára a matracot nem tartalmazza, külön kell megvásárolni és megtalálható a gyerekmatracok részlegben, ahol méret szerint választhat.

Az ágy méretei:

-  164 x 76 x 62 cm

- az ágyrács magassága a padlótól 26 cm

- távolság az ágyrácstól a leesesgátlóig 25 cm

- leesesgátló hossza  80 cm

- matrac mérete 160 x 70 cm (nem a csomagolás része, külön kell megrendelni)

Gyerekágy színek: fehér
Gyerekágy típus: leesesgátlóval, mintával
Ágyak anyaga: laminált bútorlap
több márkát: Ourbaby

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
22 vásárló
értékelte