Banaby.hu   »   Gyerekágyak   /   Gyerekágyak leesésgátlóval   /   Gyerekágy - repülők

Kedvezmény

MÁR NEM KAPHATÓ - Gyerekágy - repülők

Egy jövőbeli kis pilóta cseperedik önöknél? Szereti a repcsiket? Akkor az ön gyermeke is értékelni fogja ezt a gyönyörű ágy, szép és színes díszítéssel! A .. többet

Ár: tól 47 896 Ft
Összesített értékelés
4.9
20 Összesített értékelés

Gyerekágy - repülők

Egy jövőbeli kis pilóta cseperedik önöknél? Szereti a repcsiket? Akkor az ön gyermeke is értékelni fogja ezt a gyönyörű ágy, szép és színes díszítéssel! A dekorációk az ágy részét képezik, és Ön vagy a gyermeke döntheti el, hogy hogyan használja ki őket, hogy hogyan díszítik fel az ágyat. Minden ágy így eredeti és egyedi lesz, mert az önök képzelete szerint lesz kidekorálva!

Az ágyhoz falmatricák, magasságmérő vagy órá is hozzávásárolhatóak, melyeknek köszönhetőek a gyerekszoba gyönyörű és egységess lesz. A gyermeke képzelete és kreativitása egy egyedi és sajátos gyerekszobát hoz létre.

A leesegátló univerzális, tehát használható az ágy jobb és bal oldalán is, illetve teljesen is el lehet távolítani. Napközben az ágy remek hely lehet játékra, este pedig a leseésgátlót visszahelyezi, hogy védje gyermekét.

Kizárólag környezetbarát festékek voltak gyártáskor felhasználva és ráadásul a motívumok laminált profillal vannak bevonva, hogy megakadályozzák a színek kifakulását és kopását.

A matrac alatti ágyrács 2 cm vastag léc-elemekből van gyártva.

Eredeti cseh termék.

A kiságy terhelhetősége 100kg-ig van, ezért a szülő gond nélkül az ágyra ülhet vagy fekhet anélkül, hogy a kiságy megsérülne.

A kiságy ára s matracot nem tartalmazza, megtalálható a gyerekmatracok részlegben, ahol méret szerint választhat.

Méretek:

- 164 x 76 x 62 cm

- az ágy magassága a padlótól az ágyrácsig 26 cm

- távolság az ágyrács és a leesésgátló között 25 cm

- leesésgátló hossza 80 cm

Gyerekágy színek: kék
Gyerekágy típus: leesesgátlóval, mintával
Ágyak anyaga: laminált bútorlap
több márkát: Ourbaby®

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.9
20 vásárló
értékelte