Kezdődik a nyár - Tekintse meg az ajánlatot

Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerekmatracok   /   Gyermekmatrac BABY 160x80 cm

Gyermekmatrac BABY 160x80 cm

BABY gyerekmatrac 160x80 cm méretű, érzékeny gyermekbőrre. Kétoldalas matrac, amely 3 rétegből áll (hajdina, PUR hab, kókusz). Hajdina vagy kókusz oldalon .. többet

Ár: 29 344 Ft
Eredeti ár: 31 329 Ft
Feladás ideje 1-3 hét
Kosárba
Összesített értékelés
5
1 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
32985-0 160x80 cm 31 329 Ft 29 344 Ft 1-3 hét db

Gyermekmatrac BABY 160x80 cm

BABY gyerekmatrac 160x80 cm méretű, érzékeny gyermekbőrre. Kétoldalas matrac, amely 3 rétegből áll (hajdina, PUR hab, kókusz). Hajdina vagy kókusz oldalon aludni? A gyerekek kiválaszthatják, melyik oldal kényelmesebb számukra, vagy az évszaknak megfelelően is váltogatható. Egyszerűen fordítsa meg a matracot.

A matrac magját puha, levehető huzat borítja, amely allergiások számára is alkalmas. A természetes rétegek (hajdina, kókusz) a közepes keménységű PUR habbal kombinálva egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek minőségi és egészséges alvást biztosítanak a gyermekek számára. Fedezze fel az egyes matracrétegek előnyeit :

1. matracréteg - hajdina

A hajdinát gondosan tárolják speciális kamrákban, amelyek egyenletesen oszlanak el a matracrétegben. A légáteresztő zsebekbe varrt hajdina nem képez csomókat és tökéletesen alkalmazkodik a fekvő gyermek testéhez.

A hajdina természetes tulajdonságai pozitív hatással vannak az alvó gyermekek egészségére. A hajdina nem melegszik fel a rajta fekvő gyermek testétől, csökkenti az izzadást és véd a bőrbetegségek vagy a felfekvés ellen. A hajdinaréteg további előnyei közé tartozik a gerinc egészséges fejlődésének támogatása, valamint a hajdina gyengéden masszírozó és ezáltal a véráramlást serkentő vérkeringés javulása.

A hajdina réteg stresszoldó, fertőtlenítő és antibakteriális hatású (nincs atkaszaporodás). Röviden , egészséges és biztonságos.

2. matracréteg - poliuretán hab (PUR)

A kiváló minőségű poliuretán hab biztosítja a szükséges rugalmasságot a gyermek gerincének megtámasztásához. A hab minden helyen egyformán merev és rugalmas. Ez egy közepesen merev T18 a matrac keménységi skáláján. Ez a merevség megfelel a mindennapi alváshoz szükséges gyermekmatracokkal szemben támasztott követelményeknek.

3. matracréteg - kókuszrostlemez

A kókuszrostok természetes és szerves gumi keverékével kombinálva a gondos préselésnek köszönhetően kompakt lemezt alkotnak. A kókuszrostok rugalmasak, belül üregesek, nem porosodnak és nem szúródnak ki.

A kókuszréteg előnye, hogy elvezeti az izzadságot és a nedvességet. Biztosan értékelni fogja a baktériumokkal és gombákkal szembeni ellenálló képességét. Ugyanakkor a kókuszrostot tökéletes termikus tulajdonságok jellemzik, és biztosítják a megfelelő légáramlást ezen a matracrétegen belül.

A matrac minden rétege úgy készül, hogy a gyermek számára a lehető legnagyobb előnyöket biztosítsa. A gondosan kiválasztott természetes és szintetikus anyagok kombinációja garantálja a biztonságos és kényelmes használatot.

A matrac előnyei :

 • antiszeptikus, stresszoldó, antibakteriális hatások

 • vérkeringés támogatása

 • rugalmasság és szellősség

 • kiváló izzadság- és nedvességelvezető

 • penészgombákkal és atkákkal szembeni ellenállás

 • A babamatrac készítéséhez használt rétegek megfelelnek a babatermékekre vonatkozó higiéniai követelményeknek

 • a hipoallergén bevonat mosógépben mosható

Matrac paraméterek :

 • Szélesség x hossz - 160x80 cm - a matrac 160x80 cm belső méretű ágyakhoz alkalmas.

 • Magasság - 10 cm.

 • Keménysége - közepes keménységű T18 - megfelelő gerinctámaszt biztosít a gyermek számára.

 • Matrac teherbírása - 50 kg.

Matrachuzat összetétele :

 • felső réteg - 100% PES

 • középső réteg - üreges szál PES

 • alsó réteg - mikroszálas

 • 40°C-on mossuk

A matrac leghosszabb élettartamának megőrzése érdekében feltétlenül vásároljon matracvédőt.

BABY gyerekmatracsor : A matrac magja 3 réteg különböző anyagokból áll (hajdina, PUR hab, kókuszrostok). A matrac a legkisebbek érzékeny bőrének megfelelő, és egyben optimális tartást biztosít a gyermek gerincének. Ideális választás csecsemők, óvodások és iskolások egészséges alvásához.

Matrac méret: 160x80 cm
Matrac típus: Antibakteriális matrac, Habszivacs matrac
Terhelhetőség: 50 kg
Matrac vastagság: 10 cm
Matrac keménység: 3 - közepesen kemény
Milyen típusú a fedő: allergiaellenes
több márkát: Ourbaby

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
5
1 vásárló
értékelte