Kezdődik a nyár - Tekintse meg az ajánlatot

Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerekszoba szőnyegek   /   Gyerek szőnyegek   /   Gyerek szőnyeg - katicabogarak

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Gyerek szőnyeg - katicabogarak

Tanácstalanul ál a gyerekszoba ajtajában és azon gondolkodik, hogy hogyan lehetne vidámságot és játékosságot vinni bele? De nem tudja, mit lehetne ez? Próbáljon .. többet

Ár: tól 43 082 Ft
Összesített értékelés
4.6
14 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
14358-0 120 x 180 cm 43 082 Ft átmenetileg elfogyott
14358-2 160 x 230 cm 83 426 Ft átmenetileg elfogyott

Gyerek szőnyeg - katicabogarak

Tanácstalanul ál a gyerekszoba ajtajában és azon gondolkodik, hogy hogyan lehetne vidámságot és játékosságot vinni bele? De nem tudja, mit lehetne ez? Próbáljon ki egy gyerek szőnyeget, amely nem csak dekoratív, színes és modern, de praktikus is.

Kislánya szíve szárnyalni fog a boldogságtól egy ilyen szép, színes, modern és vidám szőnyeg láttán. Ezt a luxus Happy Rugs szőnyeget, imádni fogja a család minden tagja.

Nagyon kellemes és szép világos rózsaszín színű szőnyegről van szó, melyek virágok és katicabogarak díszítenek. Ezért különösen a kislányok birodalmában találja meg a helyét.

A szőnyeg kiváló minőségű 100 % -os polipropilén anyagból készült. Tapintásra nagyon kellemes, puha és sima. A német LIVONE cég gyártja.

Könnyen tisztítható és karbantartható, emellett modern megjelenésű. A szőnyeg hasznos is egyben, hiszen gyermeke rajta ülhet, itt pihenhet, játszhati vagy olvashat, hiszen megvédi őt a hideg padlótól, gyermeke imádni fogja!

Ez a dizájnos szőnyek tökéletesen illik majd a gyerekszoba többi bútorához. Könnyedén bárhová áthelyezhető bárhová, ahol éppen szüksége lesz rá.

- szálhossz: 13-15 mm

Szőnyeg minta: állatkák, gyerek minta
alak: téglalap
Szín: fehér, piros, rózsaszín
több márkát: LIVONE

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
14 vásárló
értékelte