Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerekszoba szőnyegek   /   Gyerek szőnyegek   /   Gyerek szőnyeg STAR kék-ezüst-szürke

Gyerek szőnyeg STAR kék-ezüst-szürke

Modern és gyönyörű szobát  szeretne ön is gyermeke számára? Olyat melyben a lehető legjobban érzi majd magát és ahol szereti majd az idejét tölteni?. Ebben .. többet

Ár: tól 61 507 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
17 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14375-0 80 x 150 cm 21 699 Ft átmenetileg elfogyott
14375-2 120 x 180 cm 35 753 Ft átmenetileg elfogyott
14375-3 160 x 230 cm 61 507 Ft raktáron csak 1 db db
14375-4 100 x 160 cm 26 301 Ft átmenetileg elfogyott

Gyerek szőnyeg STAR kék-ezüst-szürke

Modern és gyönyörű szobát  szeretne ön is gyermeke számára? Olyat melyben a lehető legjobban érzi majd magát és ahol szereti majd az idejét tölteni?. Ebben segítenek a modern és szép dekorációk. De milyet is kellene választani? Mi egy vidám gyerekszoba szőnyeget javasolunk.

Ennek a luxus gyerekszoba szőnyegnek szép kék-ezüst-szürke színei vannak és egy nagy csillag található rajta. Az alap szín szép kék, melyen nagy ezüst-szürke színű csillag található. A Happy Rugs szőnyeg modern, gyönyörű színes, kellemes tapintású és alkalmas minden gyermek számára, legyen szó kisebb vagy nagyobb fiúkról vagy lányokról is.

A szőnyeg nagyon könnyen tisztítható és biztosan nem csak a gyerekszobában találja meg a helyét. Garantáltan szeretni fogják a gyerekek, a tizenévesek, de a felnőttek is.

Kizárólag kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült - 100% -os polipropilénből. Ezért nagyon kellemes tapintású, puha és csodálatosan selymes. A céget a német LIVONE cég gyártja.

A gyerekszobába nem csak modern megjelenést hoz, de a gyerekek ülhetnek, fekhetnek és pihenhetnek is rajta. Megvédi gyermekét a hideg padlótól, ezért minden gond nélkül itt tölthetik idejüket.

Tökéletesen kombinálható bármilyen gyerek bútorokkal és mivel könnyű könnyedén át lehet helyezni az egyik helyről a másikra, igényeknek megfelelően.

A szőnyeg alkalmas padlófűtés esetén is.

- szálhossz: 13-15 mm

Szőnyeg minta: gyerek minta, geometriai formák
alak: téglalap
Szín: kék, szürke
több márkát: LIVONE

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
17 vásárló
értékelte