Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerekszoba szőnyegek   /   Gyerek szőnyegek   /   Gyerek szőnyeg szürke - csillagok

Gyerek szőnyeg szürke - csillagok

Tervez a gyerekszobába modern és dekorációs elemet beszerezni, ami feldobná a szobát, de egyben praktikus és funkcionális is lenne? Nem tudja pontosan, mi volna .. többet

Ár: tól 27 384 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.8
18 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14314-0 120 x 170 cm 19 164 Ft átmenetileg elfogyott
14314-2 140 x 200 cm 27 384 Ft raktáron csak 1 db db
14314-3 160 x 230 cm 33 274 Ft raktáron 2-5 db db

Gyerek szőnyeg szürke - csillagok

Tervez a gyerekszobába modern és dekorációs elemet beszerezni, ami feldobná a szobát, de egyben praktikus és funkcionális is lenne? Nem tudja pontosan, mi volna a megfelelő? A mi ajánlatunk a gyerekszobaszőnyeg.

A szőnyeg nagyon szép, modern és nagyon praktikus. Ez egy exkluzív darab, amivel minden belteret fel lehet dobni és egységessé tenni, és nem csak a gyerekszobát. Fiúknak és lányoknak, minden korosztálynak alkalmas.

A szőnyeg nagyon szép és a csillagok egyszerű mintájától sokoldalúvá válik a külseje. Ezért nem csak gyerekszobába, de tanulószobába, ebédlőbe, hálóba vagy irodában is ajánlott.

Nem csak a gyerekek, de a felnőttek is értékelni fogják. Elsőosztályú kidolgozást és kiváló minőségű anyagokat nyújt, amiből készül. Az anyaga 100% polipropilén, ami tapintásra nagyon kellemes és sima.

A sokoldalú külsőn kívül előny az is, hogy nagyon jól karbantartható – egyszerűen porszívózza ki és már kész is. Bármilyen gyerekszoba bútorral kitűnően kombinálható, sőt, a gyerekek még játszatnak is rajta, hiszen megvédi őket a hideg padlótól.

Méretek:

- szálhossz: kb. 9 mm

- teljes súly: 1,6 kg/m2

Szőnyeg minta: geometriai formák
alak: téglalap
Szín: fehér, szürke

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.8
18 vásárló
értékelte