Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerekszoba szőnyegek   /   Gyerek szőnyegek   /   Szőnyeg 3D BRICK krémszínű

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Szőnyeg 3D BRICK krémszínű

Manapság nagyon modernek az olyan szőnyegek, melyek egyszerűek de annak ellenére minden helyiséget kellemesebbé és othonosabbá tudnak varázsolni, melyeknek .. többet

Ár: tól 11 829 Ft
Összesített értékelés
4.5
21 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6554-0 120 x 170 cm 11 829 Ft átmenetileg elfogyott
6554-2 140 x 200 cm 15 776 Ft átmenetileg elfogyott
6554-3 160 x 230 cm 21 039 Ft átmenetileg elfogyott

Szőnyeg 3D BRICK krémszínű

Manapság nagyon modernek az olyan szőnyegek, melyek egyszerűek de annak ellenére minden helyiséget kellemesebbé és othonosabbá tudnak varázsolni, melyeknek köszönhetően a helyiség melegebb és színesebb. Azonban egy szőnyegek nem csak díszítő elemként kell szolgálnia, praktikus funkciója is van.

Remek helyként szolgálhat pihenéskor, hiszen rá lehet feküdni és lustálkodni vagy játzsani , mert megvég a hideg padlótól. A lábak számára is nagyon kellemes ez a szőnyeg. Minden helyiség egyedi és szép lesz ennek a szőnyegnek köszönhetően.

A szőnyeg alkalmas bármilyen helyiségbe, legyen szó diak vagy gyerekszobáról, hálószobáról, nappaliról, konyháról, irodáról és így tovább. A szép és semleges krémszínű szőnyeg bárhol megtalálja a helyét.

A szőnyeg szálainak hossza különböző, így alakul ki a 3D-s hatás, ami minden szobát beragyog. A szőnyeg több ezer szálból áll, ezáltal első látásra is felkelti a figyelmet a sűrűségével. A szőnyeg alsó része csúszásgátlóval van ellátva, ezért nem fog a padlón csúszkálni.

100%-os poliészterből készült.

Szőnyeg minta: geometriai formák, minta nélkül
alak: téglalap
Szín: fehér, egyéb szín

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
21 vásárló
értékelte