Banaby.hu   »   Játékok   /   Interaktív játékok   /   WhisBear - mackó

WhisBear - mackó

Aranyos mackó nyugtató hangokkal, amelyek hasonlóak mint a hangok az anya méhben. Ez nagy segítséget jelent, ha gyerekmekét el akarja altatni. A kellemes hangok .. többet

Ár: tól 19 438 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.3
26 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
5913-0 sárga 19 438 Ft 1-3 hét db
5913-2 rózsaszín 19 438 Ft több mint 5 db raktáron db

WhisBear - mackó

Aranyos mackó nyugtató hangokkal, amelyek hasonlóak mint a hangok az anya méhben. Ez nagy segítséget jelent, ha gyerekmekét el akarja altatni. A kellemes hangok segítenek a babát megnyugtatni, főként az első hónapokban, mikor még csak szokja az új környezetet.

Különösen az élete első hónapjaiban a Whisbear igazi orvosság a nyugtalan sírós gyerekek számára. A zörej szerű hangok, mint az anya méhből gyermekét megnyugtatják és csökkentik a stresszt.

A mackó könnyen kezelhető, a hangerő szabályozható. Akár 40 percig zenél, mert pont ennyit idő szükséges arra, hogy a baba mélyen elaludjon. 

Az úgynevezet Soft Start / Soft Stop, illetve lágy indítás / leállítás lehetővé teszi a zökkenőmentes átmenetet a zörejek be- és kikapcsolása között.

Ha a baba felébred és a Whisbear meghallja a baba sírást, azonnal újra bekapcsolódik a nyugtató moraj és 20 perc után vissza kikapcsol a készenléti állapotba.

MOTÍVUM: mackó

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.3
26 vásárló
értékelte