Banaby.hu   »   Játékok gyerekek   /   Művészeti játékok   /   Ábécé rajzsablon

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Ábécé rajzsablon

A nagybetűs sablon tökéletes az íráshoz. Akassza fel a keretet a falra, és cserélje ki a sablonokat, hogy olyan játékot kapjon, amely a gyerekek képességeit is .. többet

Ár: 6 710 Ft
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
31502-0 Ábécé rajzsablon
6 710 Ft
átmenetileg elfogyott

Ábécé rajzsablon

A nagybetűs sablon tökéletes az íráshoz. Akassza fel a keretet a falra, és cserélje ki a sablonokat, hogy olyan játékot kapjon, amely a gyerekek képességeit is fejleszti.

A játék segít az írás elsajátításában és a finommotorika gyakorlásában. A rajzsablonnak köszönhetően a gyermek megtanulja, hogyan néznek ki az egyes betűk, és az ábécé sorrendjét is. A betűk elég nagyok (5,5 cm magasak), így kényelmesen gyakorolhatod őket. Minden betű mellett nyilak és számok találhatók, amelyek a következő lépések sorrendjét jelzik.

A rajzsablon egy jól átgondolt oktatójáték, amely óvodába is alkalmas. Masszív felépítésének köszönhetően tartós és strapabíró.

Kizárólag keret nélküli sablont árulunk .

A sablon keret nélkül is használható, ha asztalra vagy a padlóra helyezi. Írhatsz ecsettel, zsírkrétával vagy golyóstollal.

A termék fa alapú anyagból készült. A fotók példákat mutatnak be keretben lévő sablonokra. A keretet külön kell megvásárolni.

Kor: 3+

Méretek: 60 x 40 cm

Megfelel az EU biztonsági szabványoknak.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte