TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - akár 54% kedvezmény

Banaby.hu   »   Könyvespolcok, polcos elemek és polcok   /   Polcos elemek gyerekeknek   /   LOTTI polc

LOTTI polc

A tárhely mindig nagyon fontos, és nem számít, hogy a nappaliban vagy a gyerekszobában. A polcon sok tárolóhely van, ennek köszönhetően minden gyermekjátékot .. többet

Ár: 82 847 Ft
Feladás ideje 6-8 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.9
16 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
14379-0 LOTTI polc 82 847 Ft 6-8 hét db

LOTTI polc

A tárhely mindig nagyon fontos, és nem számít, hogy a nappaliban vagy a gyerekszobában. A polcon sok tárolóhely van, ennek köszönhetően minden gyermekjátékot elraktározhat.

A Lotti polc elengedhetetlen tartozéka a gyerekszobának. Bármit rá lehet tenni - könyveket, DVD-ket, játékokat, fényképeket és a gyermek különféle kincseit, melyek nélkül egy gyerekszoba sem az igazi.

A polcok elrendezése kisebb gyerekek számára is alkalmas, hiszen elérik őket. Ezáltal játékosan megtanulhatnak rendet tartani a szobájukban és minden visszatenni a helyére. A gyerekszobában így egy-kettőre rend lesz.

Kiskoruktól kezdve a gyerekek megtanulnak rendet tartani maguk körül. Részben szekrényként funkcionál, ajtókkal ellátott polcokkal is rendelkezik. Ezek lefedik a benne lévő tartalmat, így itt apróbb tárgyakat is tárolhat, amelyeknek rejtve kell maradiuk.

A Lotti polcon két polc van, ajtókkal és különböző szélességű polcokkal. Ez megkönnyíti a tér elrendezését. A gyermekek szabadon hozzáférhetnek a polcokhoz. A falhoz is rögzíthető.

A Lotti polc megfelel az európai biztonsági előírásoknak, így minden gyermek számára biztonságos. Kiváló minőségű laminált anyagból készül. Ellenáll a sérüléseknek, a nedvességnek, könnyen tisztán tartható. A polc lábai tölgyfából készülnek.

A Lotti polc kombinálható a Lotti kollekció többi bútorával. Ez egy modern, kiváló minőségű és gyönyörűen kialakítja a belső teret, ezáltal kellemes összhatást kelt. Bármilyen belső teret felpezsdíthet, alkalmas fiú-, lány- és diákszobákban.

Elkészítési idő: 8-10 hét.

Méretek:

- szélesség: 103 cm

- mélység: 39 cm

- magasság: 167 cm

SZÍNEK: fehér
több márkát: Bellamy

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.9
16 vásárló
értékelte