Karácsonyi gyerek párna 08

Karácsony, karácsony közeleg a karácsony... ön s szereti a karácsony hangulatát? Hetekkel karácsony előtt díszít otthonát? Akkor ilyen párna, karácsonyi .. többet

Ár: tól 1 253 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
1999-0 20x20 cm párna 1 253 Ft több mint 5 db raktáron db
1999-2 40x40 cm párnahuzat + bélés 3 785 Ft több mint 5 db raktáron db

Karácsonyi gyerek párna 08

Karácsony, karácsony közeleg a karácsony... ön s szereti a karácsony hangulatát? Hetekkel karácsony előtt díszít otthonát? Akkor ilyen párna, karácsonyi mintával nem hiányozhat önnek sem.

A párna két különböző méretben kapható. Az első 20 x 20 cm és kétoldalas mintával rendelkezik. A második 40 x 40 cm-es és csak egyoldalas mintája van, az másik fele fehér.

Nagyon kellemes anyagokból készült, kellemes tapintású és puha. Ez főként a különleges bélésnek köszönhető, amely mosás után is puha és bolyhos marad. Minden biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, a szigorú európai minőségi előírások megfelel.

A nyomtatott minta magas hófokon kerül a párnára, így egészen a textúrájába hatol és tapintásra szinte észrevehetetlen. A nyomtatott minta tartós és mosógépi mosással nem károsodik. A párnahuzat cipzáras, így egészen könnyű lehúzni és mosógépben 40 fokon lehet mosni.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte