Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Párnák   /   Párnák motívummal   /   Párna - húsvét II

Párna - húsvét II

A húsvét sokat számára a tavasz ünnepe. Minden virágzik, sokkal színesebb és vidámabb. Még az emberek hangulata is sokkal jobb, sokkal boldogabbak. Az otthonát .. többet

Ár: tól 4 096 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4.3
14 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
2578-0 párnahuzat 4 096 Ft 14 napon belül db
2578-3 bélés 1 493 Ft 14 napon belül db
2578-4 párnahuzat + bélés 4 781 Ft 14 napon belül db

Párna - húsvét II

A húsvét sokat számára a tavasz ünnepe. Minden virágzik, sokkal színesebb és vidámabb. Még az emberek hangulata is sokkal jobb, sokkal boldogabbak. Az otthonát szeretné feldobni néhány húsvéti dekorációval. De milyen volna a legmegfelelőbb?

Vásároljon például egy szép és színes húsvéti párnát. Feldobja és beragyogja a szobát, megtölti színekkel, vidámsággal és otthonosabb lesz. A párna azonban nem csak modern és szép, de praktikus funkciója is van.

Webáruházunkban párnák széles választékát találhatóo külünböző mintákkal és motívumokkal. Mindenki talál olyat, mely elnyeti tetszését, legyen szó felnőttekről, gyerekekről, fiúkról vagy kislányokról. A széles választék lehetővé teszi, hogy pontosan az ízlése szerint válaszon ön is. Ezek a párnák megtalálják a helyüket a nappaliban, a hálószobában vagy a gyerekszobában.

A párna biztonságos a gyerekek számára, tanúsítvánnyokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a szigorú európai minőség ellenőrzésnek volt alávetve.

A párnahuzat cipzáras, ami praktikus és kényelmes. A huzat könnyen lehúzható és max. 40 fokon mosható.

A párnára meleg nyomású technológiával nyomtatnak, tehát a nyomtatás egyenesen az anyagba hatol, ezért nem tapintható. A nyomtatás tartós és a mosógépben való mosáskor sem sérül és nem is fakul ki.

A kispárna tapintásra nagyon kellemes és nagyon kényelmes is a speciális töltetnek köszönhetően. A töltet több mosás után is levegős marad.

A nyomtatás egyoldalú, a párna hátsó oldala fehér.

- méret: 38 x 38 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.3
14 vásárló
értékelte