Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Párnák   /   Párnák motívummal   /   Párna - húsvét III

Párna - húsvét III

Feldíszíteni az otthonát lehet nagyon egyszerű és könnyű is, egyszerűen csak ki kell választani a megfelelő dekorációkat. Fel akarja ön is díszíteni otthonát .. többet

Ár: tól 4 096 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4.1
15 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
2579-0 párnahuzat 4 096 Ft 14 napon belül db
2579-3 bélés 1 493 Ft 14 napon belül db
2579-4 párnahuzat + bélés 4 781 Ft 14 napon belül db

Párna - húsvét III

Feldíszíteni az otthonát lehet nagyon egyszerű és könnyű is, egyszerűen csak ki kell választani a megfelelő dekorációkat. Fel akarja ön is díszíteni otthonát húsvéti és tavaszi motívumokkal? Akkor válasszon egy szép párnát húsvéti mintával.

A gazdag párna választékunkban biztosan mindenki talál olyat, mely tetszeni fog neki, legyen szó kis vagy nagy vásárlókról, fiúkról vagy lányokról. Mindenki talál olyan mintát, mely elnyeri tetszését.

A húsvéti párna kellemes anyagból készült, mely puha és kellemes tapintású. Minőségi tanúsítványal rendelkezik, azaz a szigorú európai minőségi előírások szerint tesztelt.

Párnának élénk és vidám színei vannak, melyek felragyogtatnak minden gyermek birodalmat. De nem csak a gyerekszobában találja meg helyét, mert a felnőttek is biztosan megkedvelik. Tudja használni például a nappaliban, a hálószobában vagy akár az irodában is.

A kispárna tapintásra nagyon kellemes és nagyon kényelmes is a speciális töltetnek köszönhetően. A töltet több mosás után is levegős marad.

A párna biztonságos a gyerekek számára, tanúsítvánnyokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a szigorú európai minőség ellenőrzésnek volt alávetve.

A párnahuzat cipzáras, ami praktikus és kényelmes. A huzat könnyen lehúzható és max. 40 fokon mosható.

A párnára meleg nyomású technológiával nyomtatnak, tehát a nyomtatás egyenesen az anyagba hatol, ezért nem tapintható. A nyomtatás tartós és a mosógépben való mosáskor sem sérül és nem is fakul ki.

A minta csak az egyik oldalon található, a párna hátsó oldala fehér.

- méret: 38 x 38 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.1
15 vásárló
értékelte