Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Székek   /   Tanuló székek   /   Állítható szék Amadeus - Klára

MÁR NEM KAPHATÓ - Állítható szék Amadeus - Klára

A Klára egészségügyi székek segítenek gyermekének a helyes ülésben. A székek maximálisan támogatják a dinamikus ülés hathatós módszerét, aminek köszönhetően .. többet

Ár: tól 99 524 Ft
Összesített értékelés
4.4
16 Összesített értékelés

Állítható szék Amadeus - Klára

A Klára egészségügyi székek segítenek gyermekének a helyes ülésben. A székek maximálisan támogatják a dinamikus ülés hathatós módszerét, aminek köszönhetően megelőzhető és csökken a hátfájás.

A szék gyereknek 4 éves kortól ajánlott.

A szék magassága, az ülésrész és a támla mélysége állítható. Ennek köszönhetően növekszik a jó hatása az egészségre. Az állítható támla csökkenti a nyomást a porckorongra és csökkenti a hátfájást. A támla dinamikus mozog, -5 °-től + 5 °-ös tartományban.

A növekvő Klára szék egyszerű és könnyen állítható, ami a praktikus fogantyúnak köszönhető. A széknek néhány biztonsági eleme is van, mint a guruló kerekeken lévő fékek (zárócsapok), melyek leülés után azonnal működésbe lépnek. A műanyag térdeplő eltávolítható, amivel a szék biztonságosabb és kényelmesebb lesz. A Klára széket egész sor egészségügyi tanúsítvánnyal díjaztak, melyek megfelelnek a hazai és a külföldi ergonómiai és terhelési normáknak.

A minőségi anyagok növelik a szék élettartamát.

Maximális terhelhetősége 100 kg.

Méretek:

- teljes magassága 96 cm

- az ülőrész szélessége 42 cm 

-az ülőrész mélysége 40 cm

Jótállás 4 év.

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
16 vásárló
értékelte