Banaby.hu   »   Játékok   /   Textil játékok   /   Maxi pizsamafaló róka

Maxi pizsamafaló róka

Pizsamafaló... egy gyönyörű és modern kiegészítő minden gyermek szobájába, amely nem csak modern és dekoratív, de nagyon praktikus is egyben. A gyerekek imádni .. többet

Ár: 8 205 Ft
Eredeti ár: 10 260 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
22 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14493-0 Maxi pizsamafaló róka 10 260 Ft 8 205 Ft raktáron 2-5 db db

Maxi pizsamafaló róka

Pizsamafaló... egy gyönyörű és modern kiegészítő minden gyermek szobájába, amely nem csak modern és dekoratív, de nagyon praktikus is egyben. A gyerekek imádni fogják, de az ön szívét is elnyeri, mert olyan aranyos!

A pizsamafaló róka nagyon szép és aranyos. Imádni fogja az egész család, a szülők és gyermekek is. Alkalmas fiúk és lányok számára is. Ez a különleges róka életre kelti gyermeke ágyát, vidámságot és játákosságot visz bele és az ágy szebb, rendezettebb lesz semmi perc alatt.

Gyermeke soha többet nem fogja keresni a pizsamáját, pontosan tudni, fogja, hogy hol van. A pizsamafaló nyuszi kellően nagy. Ez biztosítja, hogy elfér benne bármilyen pizsama. A róka száját egy modern és mutatós cipzár alkotja, ezért a pizsama nem esik ki belőle. A pizsamán kívül tárolhat a rókában szinte bármit, amire szüksége van. A gyermekek ezért imádni fogják, hiszen remek dugihely a apró kis kincsekre és játékokra.

Emellet a róka pihe-puha párnaként is szolgálhat, amelyen remek lesz a pihenés.

Minden pizsamafaló gondosan készült, kézzel varrt termékről van szó, ezért egyedülálló és eredeti minden egyes darab. A pizsamafaló színei víz alapon készültek, ami azt jelenti, hogy gyermeke és egészsége számára teljesen biztonságos. Önnek nem kell aggodalmaskodnija, gyermeke gond nélkül alhat is a nyuszival.

Puha és selymes anyagból készült, amely puha és nagyon kellemes tapintású. A huzat anyaga speciális hidrofil anyag, mely elvezeti a nedvességet. A nyuszi töltete szilikonos poliészter El - ball golyók.

Mosógépben mosható, legfeljebb 40 fokon. A gépi mosás során a színek nem halványulnak el.

- mérete: 41 x 46 cm

MOTÍVUM: róka
több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
22 vásárló
értékelte