Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Gyermek biztonsága   /   SIPO Gyerekzár sütőkhöz - 1db

SIPO Gyerekzár sütőkhöz - 1db

A sütőajtó zárja egy olyan eszköz, amely megvédi a kisgyermekeket a véletlen kinyitástól. A gyerekek kíváncsiak, és így veszélynek teszik ki magukat, amikor új .. többet

Ár: 4 419 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
3
1 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
34822-0 SIPO Gyerekzár sütőkhöz - 1db
4 419 Ft
több mint 5 db raktáron
db

SIPO Gyerekzár sütőkhöz - 1db

A sütőajtó zárja egy olyan eszköz, amely megvédi a kisgyermekeket a véletlen kinyitástól. A gyerekek kíváncsiak, és így veszélynek teszik ki magukat, amikor új helyeket fedeznek fel. A zár hatékonyan megakadályozza, hogy gyermeke kinyitja a sütő ajtaját, és megóvja a veszélytől.

A zár speciális forgató funkcióval rendelkezik, így szinte minden helyre felszerelhető, hogy megfelelően blokkolja a nyílást. Használatához nem kell minden alkalommal kivenni, elég egyszerre megnyomni a gombokat, és tetszőleges irányba fordítani a zárat.

Az anyag hőálló . Ezen kívül a zár univerzális felhasználású, mikrohullámú sütők, mosogatógépek vagy egyéb olyan eszközök záraként is használható, amelyekhez szeretnénk megakadályozni, hogy gyerekek hozzáférjenek.

Használati utasítás :

  • Ragasztás előtt alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg a felületet.
  • Húzza le a szalagot a védőről, majd ragassza a helyére. Nyomja meg erősen.
  • Várjon, amíg a ragasztó jól tapad, ideális esetben 48 órát.

Anyaga :

  • műanyag

Kiegészítő információk : A készülék kizárólag beltéri használatra készült. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes gyermekek el tudják távolítani a védelmet. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a zárak állapotát.

Mark

SIPO - gyermekbiztonság

- biztonságos teret teremt a háztartás legkisebb tagjai számára.

Biztonsági szempontból tervezik és fejlesztik termékeiket, hogy a gyerekek már kiskoruktól magabiztosak legyenek, a szülők pedig nyugodtan nézhessék, ahogy megteszik első lépéseiket.

A gyermekek biztonsága prioritás. Ezért minden terméket alaposan tesztelnek és a legmagasabb szabványok szerint választanak ki. A márka az úgynevezett 5 ellenőrzés politikáját követi: tartósság, anyag, alkalmazás, használat biztonsága és hatékonysága.

A SIPO márkának köszönhetően családja minden tagjának biztonságot és mosolyt biztosít.

több márkát: Sipo

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
3
1 vásárló
értékelte