Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Gyermek biztonsága   /   SIPO Gyerekzár tolóajtókhoz - 2 db

SIPO Gyerekzár tolóajtókhoz - 2 db

2 biztonsági zár készlet tolóajtókhoz, tolóablakokhoz, gardróbszekrényekhez, fiókokhoz és egyebekhez. A készüléket úgy tervezték, hogy a gyermek véletlenül ne .. többet

Ár: 3 866 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
5
3 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
34821-0 SIPO Gyerekzár tolóajtókhoz - 2 db
3 866 Ft
raktáron csak 1 db
db

SIPO Gyerekzár tolóajtókhoz - 2 db

2 biztonsági zár készlet tolóajtókhoz, tolóablakokhoz, gardróbszekrényekhez, fiókokhoz és egyebekhez. A készüléket úgy tervezték, hogy a gyermek véletlenül ne nyissa ki.

A kisgyerekek kíváncsiak, felfedezik közvetlen környezetüket, és a szoba minden szegletét átvizsgálják. A gyermekmegálló megakadályozza a gardrób, ablak nyitását, vagy zárja az üveg tolóajtót, hogy megakadályozza a gyermek veszélyeztetését és a hozzáférhetetlen helyekre való bejutást. Például teraszok, erkélyek, tisztítószerek tárolására szolgáló területek és mások.

A gyerekzár kiváló minőségű anyagból készült , biztonságos, nem mérgező és szagtalan. Az erős kétoldalas ragasztószalag a legtöbb felületen működik, mint például üveg, alumínium, fa, műanyag, fém stb.

Használati utasítás :

  • Ragasztás előtt alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg a felületet.
  • Húzza le a szalagot a védőről, majd ragassza a helyére. Nyomja meg erősen.
  • Várja meg, amíg a ragasztó jól megtapad, ideális esetben 24 órát.

Anyaga :

  • műanyag

Kiegészítő információk : A készülék kizárólag beltéri használatra készült. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes gyermekek el tudják távolítani a védelmet. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a biztosítékok állapotát.

Mark

SIPO - gyermekbiztonság

- biztonságos teret teremt a háztartás legkisebb tagjai számára.

Biztonsági szempontból tervezik és fejlesztik termékeiket, hogy a gyerekek már kiskoruktól magabiztosak legyenek, a szülők pedig nyugodtan nézhessék, ahogy megteszik első lépéseiket.

A gyermekek biztonsága prioritás. Ezért minden terméket alaposan tesztelnek és a legmagasabb szabványok szerint választanak ki. A márka az úgynevezett 5 ellenőrzés politikáját követi: tartósság, anyag, alkalmazás, használat biztonsága és hatékonysága.

A SIPO márkának köszönhetően családja minden tagjának biztonságot és mosolyt biztosít.

több márkát: Sipo

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
5
3 vásárló
értékelte