Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek ágyneműhuzatok   /   Ágynemű szettek rácsos babaágyba   /   2-részes ágyneműhuzat szett sleep&hug - kék

2-részes ágyneműhuzat szett sleep&hug - kék

Biztosan, hogy a gyermekek csak a legjobb, csakúgy, mint minden szülő. Ezért próbál szerkeszteni az ilyen darab, hogy nem csak szép és színes, de praktikus is, .. többet

Ár: tól 10 819 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
24 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14372-0 120x90 + 60x40 cm 10 819 Ft raktáron csak 1 db db
14372-2 135x100 + 60x40 cm 11 792 Ft raktáron csak 1 db db

2-részes ágyneműhuzat szett sleep&hug - kék

Biztosan, hogy a gyermekek csak a legjobb, csakúgy, mint minden szülő. Ezért próbál szerkeszteni az ilyen darab, hogy nem csak szép és színes, de praktikus is, és mi több, ezek lesz jó minőségű.

Baba ágynemű ez, amely nem fizet a gyerekeknek, hogy mentse, hogy kell venni egy jó minőségű és kellemes. Gyermek 2 db-os ágynemű sleep & ölelés-kék a jobb dolog, minden, a gyermekek számára.

-A ' egy kellemes ágynemű, amely alkalmas, ha nem csak a fiúk, de a lányok. Akarat ez szépen, és kellemesen minden gyermek fog aludni. Baba ágynemű is nagyon szép és modern, megélénkít fel minden gyerek belső.

Ez egy aranyos ágynemű egy gyönyörű nyuszi, amely megvédi a baba alvás közben. Nyuszi van egy szép puha füle, hogy kiáll ágynemű és gyerekek játszani velük.

A teljes ágynemű 100 % pamut, amely kellemes tapintású és finom minőségű alapanyagból készült. Íjak, középen, nem csak dekoratív, hanem praktikus is. A szál, amely egészül közepén, és megakadályozza a haj ruhát kell kitöltenie.

Bunny van egy szürke orrát, ha tudod. -A ' lehetséges-hoz kap egy két- és három-részét készlet, amely tartalmaz egy párnát. Egy részét a fórumon steppelt, és a másik kettő is csíkos.

Board kép illusztráció, a szín az igazgatóság felel meg a színes lapok. A két részes készlet megtalálja a párnahuzat és paplan cover. A három panel készlet megtalálja a kiterjed párna és paplan, és három darab párnák.

Méretek:

- párnahuzat: 40 x 60 cm

- paplanhuzat: 120 x 90 cm / 135x100cm

 

Szín: kék
több márkát: Modenex

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
24 vásárló
értékelte