Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek ágyneműhuzatok   /   Ágynemű szettek rácsos babaágyba   /   7-észes rácsos kiságy készlet - Scarlett Baby - mackó - bézs

7-észes rácsos kiságy készlet - Scarlett Baby - mackó - bézs

Egy ágyneműnek a gyerekágyba kiváló minőségű anyagokból kell hogy készüljöm, kellemes tapintásúnak kell hogy legyen és természetesen szépnek a modernnek kell .. többet

Ár: 13 274 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6246-0 7 darabos ágynemű Scarlett Baby 80x80 13 274 Ft raktáron 2-5 db db

7-észes rácsos kiságy készlet - Scarlett Baby - mackó - bézs

Egy ágyneműnek a gyerekágyba kiváló minőségű anyagokból kell hogy készüljöm, kellemes tapintásúnak kell hogy legyen és természetesen szépnek a modernnek kell hogy legyen. A Scarlett Baby ágyneműhuzatok pontosan ilyenek.

Az aranyos mackó minta inspiráló a szülők és a babák számára is. A bézs szín ráadásul univerzális, így alkalmas kifiúk és kislányok számára is. A készlet hét részes, melyek együtt teljes babaágy felszerelést tesznek ki. 

A készletben talál párnahuzatokat és paplanhuzatot, lepedőt, valamint kétrészes rácsvédőt, amely biztonságot nyújt gyermeke számára. Ezen kívül a készletben található töltőanyag, tehát párna, és paplan is.

Az ágynemű 100%-os pamutból készült, mely érintésre kellemes. A huzatok üreges rostokkal, poliészterrel vannak megtöltve.

Méretek:

- paplanhuzat 80 x 80 cm

- párnahuzat 30 x 40 cm

Ágyneműhuzat méretek: 135x100 cm
több márkát: Scarlett

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte