TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - akár 54% kedvezmény

Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek komódok és szekrények   /   Gyerek komódok   /   Komód LOTTI - 3 fiók

Komód LOTTI - 3 fiók

Szüksége van a gyerekszobába egy modern, szép és színes rakodótérre? Csak nem tudja pontosan, mit is válasszon, mivel a kínálat nagyon bőséges? A mi ajánlatunk .. többet

Ár: tól 72 059 Ft
Eredeti ár: tól 94 339 Ft
Feladás ideje 6-8 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
21 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
14354-0 komód 94 339 Ft 72 059 Ft 6-8 hét db
14354-2 pelenkázó kiterjesztés 17 717 Ft 11 324 Ft 6-8 hét db

Komód LOTTI - 3 fiók

Szüksége van a gyerekszobába egy modern, szép és színes rakodótérre? Csak nem tudja pontosan, mit is válasszon, mivel a kínálat nagyon bőséges? A mi ajánlatunk a gyönyörű Lotti komód. Modern és szép rakodótér, ami nagyon praktikus is, és minden belteret egységessé varázsol. Egyben minden elrakhat bele szükség szerint – játékokat, gyerekruhákat és hasonlókat.

Mi több, a komódhoz pelenkázó kiterjesztést is vásárolhat. Ezt a kiterjesztést a jobb vagy a bal oldalra teheti, de akár középre is tehető. Helyet takarít meg vele és a pelenkázó nem hagy nyomot a komódon, úgyhogy amikor már nem lesz rá szükség, akkor kényelmesen leveheti.

A komódnak három tágad fiókja van, amibe igazán bármit el lehet rakni, amire csak szükség van. A falhoz erősíthető, ezáltal biztonságos és megfelel az európai biztonsági előírásoknak, tehát minden gyereknek alkalmas.

A Lotti komód kiváló minőségű alapanyagokból készül, konkrétan minőségi lamináltból. Ellenáll a nedvességnek és a károsodásnak. Minden gyerek számára ideális, könnyen tisztán tartható. A lábak tölgyfából készülnek. A komód fiókjain Blum sínek vannak, melyek lassítják a fiókok csukódását. A lágy fehér színének köszönhetően a komód univerzális, minden gyerekszobába illik, de akár tanulószobába is, fiúknak és lányoknak egyaránt.

A Lotti komód nem az egyetlen bútordarab a Lotti bútorkollekcióban. További darabokat is vásárolhat belőle, amivel egységes külsőt biztosíthat a szobának. Választhat például ágyat, pelenkázó kiterjesztést vagy hasonlókat.

Komód méretei:

- mélység 50 cm, szélesség 107 cm, magasság 96 cm

Pelenkázó feltét méretei:

- magasság 8 cm, hossz 77,6 cm és szélesség 59,6 cm

több márkát: Bellamy

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
21 vásárló
értékelte