TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - akár 54% kedvezmény

Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek komódok és szekrények   /   Gyerek ruhásszekrények   /   LOTTI ruhásszekrény

LOTTI ruhásszekrény

A gyerekszoba berendezéséhez mindenképpen hozzá tartozik a modern és szép bútor, ami feldobja és összhangba hozza a belteret. A szekrény nem csak modern, de .. többet

Ár: 129 778 Ft
Feladás ideje 6-8 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
16 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
14368-0 LOTTI ruhásszekrény 129 778 Ft 6-8 hét db

LOTTI ruhásszekrény

A gyerekszoba berendezéséhez mindenképpen hozzá tartozik a modern és szép bútor, ami feldobja és összhangba hozza a belteret. A szekrény nem csak modern, de egyben nagyon praktikus is.

A Lotti szekrény ideális megoldás, nagyon szép, modern és kiváló minőségű. Kitűnő minőségű alapanyagokból készül - kiváló minőségű laminált lemezből, ami ellenáll a károsodásnak és a nedvességnek.

A szekrény lábai tölgyfából készülnek. A szekrény könnyen tisztítható, amit a gyerekszobában biztosan nagyra fog értékelni. A szekrény nagy, tágas, kétajtós, a gyerekek minden holmija elfér benne.

Összességében a szekrény három részre van felosztva. Van akasztós rész, polcos és fiók is rész is benne. A fiókok Blum sínrendszerrel működnek, ami a lassú csukódást biztosítja. A szekrény nyitása „push to open” rendszerrel van biztosítva.

A ruhásszekrényben van akasztós rész, ahová vállfákat lehet akasztani. A négy tágas polcból három magassága tetszés szerint beállítható. A szekrény felső részében, az egész szélességében van egy polc.

Elkészítési idő: 8-10 hét

Méretek:

- szélesség: 117 cm

- magasság: 203 cm

- mélység: 50 cm

több márkát: Bellamy

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
16 vásárló
értékelte