Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek komódok és szekrények   /   Játéktárolók   /   Tárolókosár játékokra - szürke csillagok

Tárolókosár játékokra - szürke csillagok

Gyakran előfordul, hogy belép a gyerekszobába és a játékok szétszórva vannak mindenhol? A gyerekszoba rendetlennek tűnik ezért, de elég egy szép és praktikus .. többet

Ár: 14 822 Ft
Eredeti ár: 15 603 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
22 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6139-0 szürke csillag 15 603 Ft 14 822 Ft raktáron 2-5 db db

Tárolókosár játékokra - szürke csillagok

Gyakran előfordul, hogy belép a gyerekszobába és a játékok szétszórva vannak mindenhol? A gyerekszoba rendetlennek tűnik ezért, de elég egy szép és praktikus tárolót a játékok vásárolni és egyszerre csak a gyerekszobában rend lesz, ráadásul modern és szép is lesz!

Nagyon tágas és funkcionális kosárról van szó, amelynek köszönhetően új tárhelyet kap bármire. A gyerekek egyszerűen és pillanatok alatt egyedül is rendet tud rakni a szobájában. Minden játék megtalálja a helyét. A kosár azonban alkalmas takarók, párnák, ágyneműk, ruhák vagy akár kisebb játékok vagy plüssok tárolására is.

Ez a multifunkcionális tárolókosárka kétoldalas és nem csak szép, de nagyon hasznos is. A kosárka könnyű, és a fogantyúknak köszönhetően könnyen hordozható. 

Nagyszerű kiegészítője a teepeenek, párnáknak és szőnyegenek a kínálatunkból.

A kosár mosógépben mosható legfeljebb 40 fokon.

Méretei:

- magasság 45 cm

- vastagság 3 cm

- átmérő 35 cm

SZÍNEK: szürke
több márkát: funwithmum

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
22 vásárló
értékelte