Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek magasságmérők   /   Magasságmérő 02 - tigris

Magasságmérő 02 - tigris

Már régóta azon gondolkodik, hogy jól jönne valami szép és vidám a gyerekszobába? De sajnos a kiegészítők és dekorációk kínalata jelenleg olyan széles, hogy nem .. többet

Ár: 4 610 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
20 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
864-0 Magasságmérő 02 - tigris 4 610 Ft raktáron 2-5 db db

Magasságmérő 02 - tigris

Már régóta azon gondolkodik, hogy jól jönne valami szép és vidám a gyerekszobába? De sajnos a kiegészítők és dekorációk kínalata jelenleg olyan széles, hogy nem tud mit választani? Egy új függöny? Szőnyeg? Párnák? Vagy esetleg új ágyneműhuzatok? A választás nagyon nehéz, ezért lehet hogy értékelni fogja a mi javaslatunkat. Igen, erre a csodaszép faldekorációra és magasságmérőre egyben gondolunk.

A tigris nagyon szép, színes és vidámságot, játékosságot hoz gyermeke szobájába. Tökéletes lesz kislányok vagy kisfúk szobájában is, mindenki imádni fogja.

Lehet hogy önt is mosollyal tölti el, hogy ha a szüleinél vagy nagyszüleinél az ajtórámán megakad szeme. Ők így jegyeték fel, hogy mi hogyan cseperedünk, de az ön ajtajai most sértellenek maradhatnak és ön egy gyönyörű emléket kap.

A magasságmérő félmatt öntapadó fóliából készült és nagyon szép élénk és vidám színei vannak. A félmatt fólia csökkenti a fény visszaverődést még akkor is a oldalról nézzünk rá. A matricák ellenállnak a napfénynek.

A magasságmérő szélei géppel vannak lemetszve. A felragastása nagyon egyszerű, hiszen elég levenni az alapfóliáról és a kiválasztott helyre ragasztani. Bármilyen sima és száraz felület remek lesz. Hívja segítségül gyermekét és együtt találják ki, hogy hol is fog a legjobban mutatni ez a vidám tigris. A falon ag ágy mellett, az ajtón vagy esetleg a szekrényem? A képzeletnek nincsenek határai.

A gondoskodás a dekorációról is nagyon egyszerű. Elég néha takarítás közben egy nedves ruhával áttörölni és kész is.

A csomagolás része egy jelző is, amellyel az aktuális magasságot bejelölheti.

Kizárólag környezetbarát és egészségre semmilyen módon nem káros színnek felhasználásával készült, nincs semmilyen kellemetlen szaga.

Méretek:

- a magasságmérő mérete: 39 x 127 cm

- kalibrált: 60 cm -től, 140 cm -ig

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
20 vásárló
értékelte