Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek magasságmérők   /   Magasságmérő 06 - farm

Magasságmérő 06 - farm

Azon gondolkodik, hogy valamilyen módon jó volna feldíszíteni és felvidítani a gyerekszobát? De még nem találta meg a megfelelő kiegészítőt vagy dekorációt, .. többet

Ár: 4 470 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
15 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
868-0 Magasságmérő 06 - farm 4 470 Ft raktáron 2-5 db db

Magasságmérő 06 - farm

Azon gondolkodik, hogy valamilyen módon jó volna feldíszíteni és felvidítani a gyerekszobát? De még nem találta meg a megfelelő kiegészítőt vagy dekorációt, amely segít ragyogóvá, vidámmá és játékossá varázsolni a gyerekszobát? Szeretné, hogy ha valami benyit a gyerekszobába, akkor az első pillantásra tudja, hogy gyerek birodalomba lépett? Továbbá szeretné valamilyen módon a gyermeke magasságát is mérni, de nem szeretné tönkretenni az ajtót? Többet nem kell gondolnia és keresnie sem, mi egy gyönyörű magasságmérőt javasoljuk!

Ez a állatkás magasságmérő nagyon szép, vidám, eredeti és a gyermeke lelkesedni fog érte! A magasságmérő fóliából készül, mely öntapadó és félmatt, ennek köszönhetően a magasságmérő színei élénkek, tarkák, vidámak, amitől minden gyerekszoba gyönyörűbb és tökéletesebb lesz! A félmatt fólia csökkenti a fény visszatükröződést, még oldalsó nézetből is. A magasságmérő minden gyerekszobába illik, akár lányéba, akár fiúéba.

A magasságmérőt a szobában bárhová elhelyezheti, csak az Ön képzelőerején múlik, hová kerül. Engedje el fantáziáját és a gyermekével közösen találják ki, hová kerüljön a magasságmérő. A száraz és sima felületek az ideálisak. Feldobhatja vele a például a szekrényt, a falat, az ajtót, a csempét vagy más felületet! Nagyon egyszerűen rögzíthető, bármilyen felületre. Elég eltávolítani a papír a hátuljáról és felragasztani a kiválasztott helyre. Takarításkor néha-néha elég nedves ronggyal áttörölni és kész!

A magasságmérő géppel van levágva és jól ellenáll a napfénynek. Egészségre ártalmatlan és mérgező anyagokat nem tartalmazó festékkel nyomtatják. A festékek környezetbarátok és szagtalanok.

A csomagolásban jelzőket - pontokat is talál, melyekkel gyermeke aktuális magasságát bejelölheti a magasságmérőn.

Méret:

- 24 cm x 155 cm

- kalibrált: 60 cm -től, 140 cm -ig

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
15 vásárló
értékelte