Januári kedvezmények AKÁR 46%-IG

Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek magasságmérők   /   Magasságmérő - világegyetem

Magasságmérő - világegyetem

A magasságmérő nagyon szép és hasznos is egyben. Remek dekoráció kislányok és kisfiúk birodalmába is, melybe színeket a vidámságot visz. A magasságmérő félmatt .. többet

Ár: 4 595 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.3
25 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
2027-0 Selfssági skála - SPACE 26 4 595 Ft raktáron csak 1 db db

Magasságmérő - világegyetem

A magasságmérő nagyon szép és hasznos is egyben. Remek dekoráció kislányok és kisfiúk birodalmába is, melybe színeket a vidámságot visz.

A magasságmérő félmatt öntapadó fóliából készült és nagyon szép élénk és vidám színei vannak. A félmatt fólia csökkenti a fény visszaverődést még akkor is a oldalról nézzünk rá. A magasságmérő szélei géppel vannak lemetszve.

A felragasztása nagyon egyszerű. Elég levenni a háttérfóliáról és a kiválasztott helyre felragasztani. Bármilyen sima és száraz felületre alkalmas, mint például a falakra, bútorra vagy akár a csempére is fel lehet ragasztani.

Kizárólag környezetbarát és egészségre semmilyen módon nem káros színnek felhasználásával készült, nincs semmilyen kellemetlen szaga. A matricák ellenállnak a napfénynek.

A csomagolás része egy jelző is, amellyel a gyermeke aktuális magasságát bejelölheti. Az ajtórámák nem lesznek telis teli csíkokkal.

Méretek:

- a magasságmérő mérete: 28 cm x 120 cm

- kalibrált: 60 cm -től, 140 cm -ig

SZÍNEK: kék
több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.3
25 vásárló
értékelte