Kezdődik a nyár - Tekintse meg az ajánlatot

Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Paplanok és párnák   /   Paplan és párna szettek   /   Paplan + párna HOLLOFIL ALLERBAN 90x120 cm + 40x60 cm

Paplan + párna HOLLOFIL ALLERBAN 90x120 cm + 40x60 cm

A készlet takarót és párnát tartalmaz, melyeket egész évben lehet használni, minőségi kivitelezésűek. Mindenkinek alkalmas, aki nyugodt, egészséges és semmi .. többet

Ár: 9 907 Ft
Feladás ideje 1-3 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
30 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
4308-0 HOL LOFIL AL LERBAN 90x120 + 40x60 ágynemű 9 907 Ft 1-3 hét db

Paplan + párna HOLLOFIL ALLERBAN 90x120 cm + 40x60 cm

A készlet takarót és párnát tartalmaz, melyeket egész évben lehet használni, minőségi kivitelezésűek. Mindenkinek alkalmas, aki nyugodt, egészséges és semmi által nem zavart álmot szeretne, kiváló gyerekeknek.

A takaró nagyon kellemes, a párna pedig kényelmes. Megőrzik eredeti formájukat, nem változnak. Minden takaró és párna exkluzív címkével van ellátva. Ez a címke biztosítja arról, hogy a termék licenc alapján készült és megfelel a Dacron minőségstandard szigorú előírásainak.

Az antiallergén töltet zavartalan és egészséges álmot biztosít. Az Allerban® egy aktív összetevő a töltetben, mely megakadályozza az atkák, a penész, a baktériumok és további parazitáknak a szaporodást. Ezért allergiásoknak is ajánlott.

A párna és a takaró ÖKO-TEX STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. Az egy rostban négy üreg (4 - Hole Fiber) biztosítja a levegőáramlást és a jó hőszigetelést.

 

A takaró és a párna 60 fokon mosógépben mosható és a használati utasítás szerint szárítógépben szárítható.

Kivitelezés: takaró és párna szett
Szín: fehér
Dimenzió párnák: 60x40 cm
Dimenzió takarók: 120x90 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
30 vásárló
értékelte