Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Faldekoráció - Color Travel

Faldekoráció - Color Travel

Gyermeke rajong a közlekedési eszközökért? Szeretné fia szobáját ragyogóbbá tenni és új életet lehelni bele? Ha a válasza igen, akkor biztosan díjazni fogja .. többet

Ár: tól 6 691 Ft
Feladás ideje 1-3 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
34 Összesített értékelés

Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
4479-0 70x50 6 691 Ft 1-3 hét db

Faldekoráció - Color Travel

Gyermeke rajong a közlekedési eszközökért? Szeretné fia szobáját ragyogóbbá tenni és új életet lehelni bele? Ha a válasza igen, akkor biztosan díjazni fogja gyönyörű faldekorációnkat, a Color Travelt.

Ez a feldíszítés gyönyörű élénk, vidám színű, és minden gyerekszobát garantáltan feldob és vidámabbá tesz! A közlekedési eszközökért rajongó gyermeke örömmel fog a szobájában tartózkodni és játszani!

Nem feltétlenül kell csak a falon csodálnia, egy sor más hely is van, ahová a dekorációt teheti. Szóljon gyermekének és találják ki együtt, hogy hol lesz a legjobb helye a falmatricának. A matricát ragaszthatják például bútorra, ajtóra, üvegre, tükörre, csempére és hasonló helyekre.

A falmatricát igazán egyszerű feltenni, elég lehúzni az alapfóliáról és ragasztani. Később időről időre elég, ha nedves ronggyal áttörli, amivel megszabadulhat az esetleges szennyeződésektől.

több márkát: Housedecor

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
34 vásárló
értékelte