Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Faldekoráció - szürke és rózsaszín csillagok

Faldekoráció - szürke és rózsaszín csillagok

Hozzon létre egy szép és modern belső szinte mindenki akar. neuvedeno csak a saját helyet, hanem a gyermekek belső érdemelnek egy modern és szép megjelenés, .. többet

Ár: 13 411 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
29 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
15437-0 Faldekoráció - szürke és rózsaszín csillagok 13 411 Ft több mint 5 db raktáron db

Faldekoráció - szürke és rózsaszín csillagok

Hozzon létre egy szép és modern belső szinte mindenki akar. neuvedeno csak a saját helyet, hanem a gyermekek belső érdemelnek egy modern és szép megjelenés, amitől nekik egy modern és egy nagyon jó húzás.

De felmerül a kérdés, hogy mi díszítések, hogy? A piac nagyon sok dekoráció. És tudod, utána ásni? Javasoljuk, gyönyörű fali dekoráció - csillagok.

Ez valóban egy modern és szép fali dekorációk, hogy szeretni fog mindenkit, mind a gyermekek és felnőttek! Shek tényleg távolíthatjuk el a belső, nem csak a gyerekszoba, hanem egy diák a nappaliban.

Nagyon praktikus, elsősorban azért, mert a karbantartási, matricák lehet törölni egy nedves ruhával, és kész. Készült a matt öntapadó fólia, amely egy nagyon különböző és élénk színek.

Semi-matt film lehetővé teszi a pattogó fény dekoráció amely reális megjelenést nézve minden szögből. Matricák festékekkel nyomtattunk, hogy a környezetbarát és egészséges, nelina ezek a kellemetlen szagokat és ellenáll a napfénynek.

Dekoráció nagy valóban minden területen, nem csak a falakon, hanem minden sima és sík felületek. Így újraéleszteni a bútor, fa, ablakok és a csempe.

Az íven 81 darab csillag található különböző méretekben:

- 8 db csillag: 20 cm

- 10 db csillag 15 cm

- 19 db csillag 10 cm

- 44 db csillag 4,5 cm

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
29 vásárló
értékelte