Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Faldekoráció - vidám felhők + rózsaszín pöttyök

Faldekoráció - vidám felhők + rózsaszín pöttyök

A dekoráció minden beltérben nagyon fontos, hiszen hála nekik a helyiségek modern, szép és színes díszítést kapnak, ezért ajánljuk figyelmébe a fali .. többet

Ár: 12 041 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
25 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6071-0 Faldekoráció - vidám felhők + rózsaszín pöttyök 12 041 Ft raktáron 2-5 db db

Faldekoráció - vidám felhők + rózsaszín pöttyök

A dekoráció minden beltérben nagyon fontos, hiszen hála nekik a helyiségek modern, szép és színes díszítést kapnak, ezért ajánljuk figyelmébe a fali dekorációt!

Mi szólna egy aranyos fali dekorációhoz, amin vidám felhőcskék és rózsaszínű pöttyök vannak? A pöttyöknek és a megjelenésnek köszönhetően a dekoráció leginkább kis hölgyek szobájába alkalmas.

A matricák a falra nagyon könnyen felragaszthatók. A karbantartásuk is egyszerű, elég időről időre nedves ronggyal áttörölni és kész is. A dekoráció sima, száraz felületre ragasztható, mint például bútor, ajtó, ablak, csempe, fal.

A dekoráció félmatt öntapadós fóliából készül, és a kivitelés technológiájának köszönhetően élő és erős színekből áll. A fólia visszaveri a fényt, amitől a látott kép valódi lesz, bármilyen szögből. A dekoráció nyomtatásához környezetbarát és egészségre ártalmatlan festékeket használnak, melyeknek nincs kellemetlen szaguk és ellenállnak a napsugaraknak.

A csomagolásban három nagy felhőt és négy kisebb felhőt tartalmaz, továbbá negyven rózsaszín pöttyöt.

Méretek:

- nagy felhők: 60x34 cm, 55x31 cm és 50x28 cm

- kis felhők: 19x11 cm, 13x7 cm

- rózsaszín pöttyök átmérője: 5 cm

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
25 vásárló
értékelte