Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Falmatrica - mackó és barátai

MÁR NEM KAPHATÓ - Falmatrica - mackó és barátai

A gyerekszoba összehangolása és kiegészítőkkel való berendezése sokszor elég bonyolult feladat. Meg kell találni a megfelelő kiegészítőt, amitől a szoba új .. többet

Ár: tól 6 129 Ft
Összesített értékelés
4.7
32 Összesített értékelés

Falmatrica - mackó és barátai

A gyerekszoba összehangolása és kiegészítőkkel való berendezése sokszor elég bonyolult feladat. Meg kell találni a megfelelő kiegészítőt, amitől a szoba új életre kel és ragyogni fog. A maci és barátai falmatricával ez sikerülni fog, mivel ezzel a dekorációs elemmel a gyerekszoba gyönyörűen díszített, vidám lesz!

A falmatrica színei szépek, világosak és vidámak, melyektől a szoba új életre kel. Lányok és fiúk szobájába egyformán alkalmas.

Nem kell szigorúan csak a falra ragasztani a dekorációt. Engedje szabadon fantáziáját és ragassza bármilyen sima és száraz felületre. A dekorációval így például bútort, ajtót, csempét, üveget, tükröt és egyéb felületeket díszíthet.

A falmatrica felhelyezése nagyon egyszerű, elég lehúzni az alapfóliáról és felragasztani. A falmatrica nem igényel komolyabb törődést, elég időről időre nedves ronggyal áttörölni.

Mérete: 70 x 50 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
32 vásárló
értékelte