Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Falmatrica - szafari

MÁR NEM KAPHATÓ - Falmatrica - szafari

A gyerekszobának színesnek, vidámnak kellene lennie és olyan hatást keltenie, hogy ott tényleg a gyermek az úr, akinek élénk a fantáziája és szívesen játszik. .. többet

Ár: tól 8 667 Ft
Összesített értékelés
4.6
36 Összesített értékelés

Falmatrica - szafari

A gyerekszobának színesnek, vidámnak kellene lennie és olyan hatást keltenie, hogy ott tényleg a gyermek az úr, akinek élénk a fantáziája és szívesen játszik. Ezt nem mindig egyszerű kialakítani, sokszor csak egy igazán apró részlet hiányzik. Éppen ennek a részletnek a pótlására kiváló megoldás a falmatrica!

A szafari mintás falmatrica nagyon szép. Élénk, vidám és tarka színű, beragyogja a szobát. Minden gyerekszobába alkalmas, legyen szó kislány vagy kisfiú szobájáról.

Nem kell szigorúan csak a falra ragasztani ezt a dekorációt. Engedje szabadon fantáziáját és ragassza bármilyen sima és száraz felületre. A dekorációval így például bútort, ajtót, csempét, üveget, tükröt és egyéb felületeket díszíthet. Minden gyerekszoba ragyogni fog! 

A falmatrica felhelyezése nagyon egyszerű, elég lehúzni az alapfóliáról és felragasztani. A falmatrica nem igényel komolyabb törődést, elég időről időre nedves ronggyal áttörölni.

Méret: 90 x 60 cm
több márkát: Housedecor

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
36 vásárló
értékelte