Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Öntapadó faldekoráció - város

MÁR NEM KAPHATÓ - Öntapadó faldekoráció - város

Színes öntapadó matricák mindenkinek aki szereti az autókat! Ez a dekoráció mozgó világot alkot minden szobában - repülők, autók, épületek és telkek. A .. többet

Ár: tól 14 624 Ft
Összesített értékelés
4.3
20 Összesített értékelés

Öntapadó faldekoráció - város

Színes öntapadó matricák mindenkinek aki szereti az autókat! Ez a dekoráció mozgó világot alkot minden szobában - repülők, autók, épületek és telkek.

A dekoráció kidolgozása nagyon kellemes, a színek reálisak és élénkek. A matricákat nagyon könnyű felragasztani és tisztán tartani - elég nedves ruhával áttörölni. A félmatt öntapadó fóliának, amelyből a dekoráció készült és a nyomtatási technológiának köszönhetően nagyon szép élénk színei vannak. A fólia csökkenti a fényvisszaverődését minden szögben és a dekorációnak reális hatást kölcsönöz.

A matricáknak nincs semmilyen kellemetlen szaguk, ellenállnak a napfénynek és kizárólag környezetbarát, egészségre nem káros festékek felhasználásával készültek. A dekorációkat sima és száraz felületekre lehet felragasztani, mint például a falakra, ajtókra, bútorra ajánlott ragasztani - bárhová ahová a gyerek fantázia szeretné.

Több információ a dekoráció méreteiről az alábbi dokumentumban található.

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.3
20 vásárló
értékelte