Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Öntapadó falmatricák - világító csillagok és hold

Öntapadó falmatricák - világító csillagok és hold

Olyan hellyé alakítani a gyerekszobát, ahogy a gyerekek szívesen játszanak, töltik szabadidejüket, sőt, biztonságban alszanak el, minden szülő álma. Most .. többet

Ár: 7 732 Ft
elérhetőség 1-3 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
22 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6522-0 Glitteres csillagok és hold 60x30 7 732 Ft 1-3 hét db

Öntapadó falmatricák - világító csillagok és hold

Olyan hellyé alakítani a gyerekszobát, ahogy a gyerekek szívesen játszanak, töltik szabadidejüket, sőt, biztonságban alszanak el, minden szülő álma. Most ezeknek az öntapadó falmatricáknak köszönhetően nagyon könnyű dolguk lesz!

A fénylő csillagok és a hold formájú matricák minden gyerekszobába ideálisak. Fantasztikus hatású és feldobja a szobát. A matricák végső elrendezése teljesen önön múlik, az ön fantáziáján.

Napközben elég, ha a matricákat nappali fény éri és éjjel jelentősen, ám mégis finoman fognak világítani. A fény a gyerekeket nem fogja alvás közben zavarni. Ezek a világító matricák részben helyettesíthetik az éjszakai fényt.

A matricákat lehet falra, de más tiszta, sima és száraz felületre is ragasztani.

A csatolt fényképen pontosan olyan elemeket látni, mint amilyeneket kézhez vesz. A matricák száma megegyezik a képen látható matricák számával.

Lapméret: 60 x 30 cm
több márkát: Housedecor

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
22 vásárló
értékelte