Banaby.hu   »   Játékok   /   Gyerek rajztáblák   /   Gyerek mágneses álló tábla - natúr

Gyerek mágneses álló tábla - natúr

Szeretne gyermekének a birodalmába vásárolni valamit, ami lefoglalja őt, amivel szeretni fog játszani, ami fejleszti a képzeletét és fantáziáját és ami a .. többet

Ár: 14 070 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
25 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6722-0 természetes TPN 14 070 Ft több mint 5 db raktáron db

Gyerek mágneses álló tábla - natúr

Szeretne gyermekének a birodalmába vásárolni valamit, ami lefoglalja őt, amivel szeretni fog játszani, ami fejleszti a képzeletét és fantáziáját és ami a legfontosabb, megtanul valami ujjat? Akkor mi ezt a gyerek alló táblát javasoljuk klasszikus természetes fa színben. Minden gyermek imádni fogja ezt a nagyon praktikus játékot, mely hosszú órákra képes lesz lekötni figyelmüket.

A tábla segít fejleszteni a kreativitásukat, a táblára írhatnak és rajzolhatnak, vagy iskolásat játszhatnak. Erre használhatnak klasszikus krétát vagy filctollat. A filctolall a papír tekercsre lehetséges rajzolni, a mágneses oldalála pedig krétával.

Alkalmas iskolás és óvodás korú gyerekek, imádni fogják lányok és fiúk is.  A mágneses betűkkel szavakat alkotnak, megtanulják felismerni az időt az órán vagy akár a számtan alapjait is. Éppen ezért nem csak játszani fognak a gyerekek, hanem tanulnnak is valamit közben.

CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

A csomagban található: tábla, papír tekercs, szivacs, kréta, öt színes kréta, filctoll (nyomokat hagyhat, melyek tisztóval eltávolíthatóak), számláló, mágneses betűk és óra.

 - méret: hossz 56 cm, magasság 100 cm, 

 - írásra alkalmas felület mérete: 44 x 39 cm

 - papírtekercs hossza: 20 m

SZÍNEK: natúr

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
25 vásárló
értékelte