Mágneses gyerek álló tábla kék

Gyermekek mágneses táblára egy szép kék színű alkalmas minden gyermek, nagyon praktikus. .. többet

Ár: 12 488 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6724-0 Mágneses gyerek álló tábla kék 12 488 Ft raktáron db

Mágneses gyerek álló tábla kék

Továbbá, van egy otthoni vagy kis óvodás iskolás, aki szeret játszani az iskolában? Szeret rajzolni, írni, és ő szereti a fórumon, hogy az iskolában? Akkor vesz egy gyönyörű baba mágneses tábla kék.

Alkalmas minden gyerek, ideális esetben a fiúk. Hála tábla támogatja a kreatív tevékenységek a gyermekek számára. Írhat rá krétával vagy marker is (papíron vagy mágneses oldalon a fórumon). Minden gyerek volt köszönhető, hogy felszálljon szórakoztat.

Játék iskola szórakoztató és interaktív, a gyerekek is mágneses betűket alkotó az első szava, meg egy órát, hogy megtanulják a számláló méri, és így tovább. Ez a tökéletes eszköz, hogy fejleszteni a gyermekek képességeit.

Kids mágneses tábla CE tanúsítványt. Fix maradandó nyomot hagynak. Hogy véglegesen eltávolítja a nyomok a táblára, javasoljuk tisztább a fedélzeten.

A csomag akkor is megtalálja a gyermek mágneses táblák is tekercs papírt, ami körülbelül húsz méter hosszú, szivacs, kréta, öt színes kréta, toll, számológép, óra és a mágnesek leveleket.

Méretek:

- lábak szélessége: 28 cm

- magasság: 100 cm

- hosszúság: 56 cm

Színek: kék

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte