Gyerekágy Clasic - rózsaszín

Minden gyerekszobában kell, hogy legyen egy kiváló minőségű és biztonságos gyerekágy. Olyan, amely megfelelő lesz minden gyermek számára. Egy ilyen ágyt .. többet

Ár: tól 56 655 Ft
elérhetőség 1-3 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6096-2 160x80 cm ágy tárolóval 56 655 Ft 1-3 hét db
6096-4 180x80 cm ágy tárolóval 59 512 Ft 1-3 hét db

Gyerekágy Clasic - rózsaszín

Minden gyerekszobában kell, hogy legyen egy kiváló minőségű és biztonságos gyerekágy. Olyan, amely megfelelő lesz minden gyermek számára. Egy ilyen ágyt keresel a kis hercegnőd számára? És szeretnéd, hogy ez az ágy szép és modern is legyen egyaránt?

Ez a gyönyörű Classic gyerekágy rózsaszín változatban mind kislánynak azonnal megtetszik és a gyerekszoba szebb, vidámabb lesz neki köszönhetően. Az ágy biztotítja gyermeke számára a szükséges támaszt, stabilitást és biztonságot.

Az ágy kiváló minőségű laminált anyagból készült. A fejtámla három soron van ökológiai festékkel és lakkal lekezelve, ezek természetesen az egészségre semmilyen módon nem károsak. A lekerekített éleknek köszönhetően minimalizálva van a sérülés veszélye.

A Clasic ágy nagyon stabil és tartós. Az ágyrács ​​fenyőből készült, ami biztosítja a kellő támaszt a hát számára és hogy a matracot rendszeresen levegõzik. A leesésgátló megakadályozza, hogy gyermeke leessen az ágyról alvás közben.

Az ár az ágyon kívül tartalmazza az ágyrácsot és a leesésgátlót is. Matrac nem tartozik az ágyhoz és külön kell megrendelni. A gyerekmatracok részlegben méret és igény szerint választhat.

Méretek:

- terhelhetőség 150 kg-ig

- a 180 x 80 cm matrac esetében az ágy méretei:

hossza 185 cm

szélessége 90 cm

magassága 64 cm

- a 160 x 80 cm matrac esetében az ágy méretei:

hossza 165 cm

szélessége 90 cm

magassága 64 cm

Ágy méretek: 160x80 cm, 180x80 cm
Gyerekágy színek: fehér, rózsaszín
Gyerekágy típus: leesesgátlóval, tárolóval
Ágyak anyaga: laminált bútorlap

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte