3D tapéta - tenger alatti világ

Szeretné feldíszíteni és különlegessé varázsolni a gyerekszobát? Valami eredetit szeretne beszerezni a gyerekszobába? Valamit, amitől a szoba ragyogni fog, .. többet

Ár: 19 036 Ft
Eredeti ár: 19 750 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
119-0 3D tapéta - tenger alatti világ 19 750 Ft 19 036 Ft raktáron db

3D tapéta - tenger alatti világ

Szeretné feldíszíteni és különlegessé varázsolni a gyerekszobát? Valami eredetit szeretne beszerezni a gyerekszobába? Valamit, amitől a szoba ragyogni fog, tökéletes összhatást fog kelteni és egy olyan hellyé válik, ahol a gyermeke szívesen tartózkodik? Gyermeke rajong a víz alatti világért, akváriumokért, halakért és más vízi élőlényekért? Akkor biztosan nagyra fogja értékelni ezt gyönyörű 3D tapétát tenger alatti világ mintával!

Ez a tapéta igazán lenyűgöző. A 3D grafika egyedülálló technológával készült és olyan hatást kelt, mintha valóban a tenger alatti világban lenne. Szép, élénk és valós színek teszik csodássá, melyektől a gyerekszoba tökéletes és varázslatos lesz! Lányok és fiúk szobájába egyaránt használható.

A gyerekek a búvárok, az elveszett kincsek keresői és a sellők bőrébe bújhatnak. A gyerekszobából egyszerre tenger lesz, ahol a búvár különböző színes halakat figyelhet meg, delfinekkel úszhat, de csak óvatosan, vigyázni kell a cápákkal! A víz alatti világ gyerekszobába, gyereksarokba vagy játszóházba alkalmas.

A 3D tapétát különböző felületre lehet ragasztani, sőt, már meglévő tapétára is. A ragasztás során tartsa be a gyártó tanácsait és utasításait. Az egyes részek ragasztásánál nem javasolt a hosszú gondolkodás, hogy a széleket szépen lehessen illeszteni. Aztán akárcsak a tapéta, felragasztás után száradni kezd. Ez a tapéta nagyobb helyiségben is jól mutat. Ebben az esetben a fal közepére lehet ragasztani a tapétát, hogy jobban kitűnjön és a helyiségnek igazán eredeti külsőt kölcsönözzön! A víz alatti világ tapétát minden gyerek gyorsan megkedveli, és a szobájába fogja akarni!

A 3D tapéta ragasztásának folyamata:

- az összes részt helyezze a földre és ellenőrizze, hogy nincs e rajtuk valamilyen hiba, mert azt azonnal reklamálni kell, még mielőtt, hogy a tapétát felragasztaná

- a tapéta egyes részeit megfelelő sorrendben készítse elő

- az első rész meghatározza a tapéta helyzetét és kinézetét

- ragasztás előtt szánjon időt a tervezésre, pontosan hová fogja ragasztani a tapétát, hogy összeálljon az összkép

- a tapéta első részét helyezze a földre képpel lefelé és az egész hosszát kenje be ragasztóval (a nem színes felét)

- ezután azonnal és gondosan tegye a falra, arra a helyre, amelyet előtte kiválasztott

- a többi résszel hasonlóképpen járjon el

A 3D tapéta, amit megkent ragasztóval nagyobb, mint a száraz 3D tapéta. Ezért azt ajánljuk, hogy az egyes részeket kb. 1,5 mm-re ragassza egymásra. Amint a tapéta megszárad, visszahúzódik az eredeti méretére és az egymásra ragasztással eléri, hogy a tapéta egyes részei száradás után szépen egymás mellett lesznek.

Ha teheti, akkor az egyes részek felragasztását ne szakítsa meg addig, amíg az összes részt fel nem ragasztotta.

A tenger alatti világ 3D tapéta összesen 12 részből áll, melyek mérete 58 × 122 cm. Az egész tapéta felhelyezéséhez 244 × 305 cm teljes felületre lesz szüksége.

A tapéták kézi ragasztása nagyon egyszerű, nem szükséges tapétaragasztási gyakorlattal rendelkeznie.

több márkát: Walltastic

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte