3D tapéta - világegyetem

Eredeti és mutatós tapéta, mely minden gyerekszobát felragyogtat. .. többet

Ár: 19 036 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
190-0 3D tapéta - világegyetem 19 036 Ft raktáron db

3D tapéta - világegyetem

Fedezd fel a világegyetemet és csatlakkoz egy küldetéshez a galaxisokon át. Készüljön fel egy kalandra az űrben, lehet hogy UFÓ-val is találkik majd.

Az egyedileg létrehozott 3D grafika igazán gyönyörű benyomást nyújt minden gyerekszobában. A tapéta 12 kisebb darabból áll össze, amelyek mérete 58 x 122 cm. A egyes tapéták mérete olyan, hogy könnyen kézzel is fel lehet őket ragasztani a falra. Az egész tapétára 244 x 305 cm terület szükséges.

Könnyen és gyorsan kézzel is felragasztható a falra, még akkor is ha nincs semmilyen tapasztalata tapéták ragasztásával. Már felragasztott tapétára is ráragasztható. Remek lehetőség a gyerekszoba vagy kuckó kidíszítésére. Még akkor is ha a szoba fala nagyobb mint a tapéta mérete, a kép kiemelkedő lesz.

Munkafolyamat:

- minden részt helyezzen a földre és ellenőrizze, hogy a tapéta nem e károsult véletlenül (ha bármilyen hibát talál, reklamálja a tapétát még a felragasztása előtt)

- tegye az egyes részeket helyes sorrendbe (1-12)

- az első rész felhelyezése meghatározza a kép pozícióját és a kész tapéta teljes megjelenését

- jelentős időt és figyelmet fordítson az első rész felragasztására, jól gondolja át a pozícióját és mérje le a teljes kép végleges pozícióját is

- sima felületre fordítsa képpel lefelé az első részt és vigye rá a tapéta ragasztót

- helyezze fel a részt az előre átgondolt és kimért helyre

- ismételje meg ez a folyamatot a többi résszel is

Felragasztás közben tartsa be a gyártóval javasolt folyamatokat és az egyes részek felragasztása közt ne várjon túl sokáig, hogy a szélek helyesen illeszkedjenek. A tapéta azonnal a felragasztás után száradni kezd! A ragasztóval megkent tapéta egy picit nagyobb lesz. Ezért azt javasoljuk, hogy a tapéta részeket egy picit agymást takarva ragasztja fel (kb. 1,5mm). Megszáradás után a tapéta visszanyeri eredeti nagyságát. Gondoljon arra, hogy minden részt egyszerre kell felragasztani!

több márkát: Walltastic

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte