6 részes gyerek tapéta - George malacka

Gyermek tapéta motívum rozzomilého malackák George hat részre, és alkalmas a fiúk és a lányok. .. többet

Ár: 14 512 Ft
Eredeti ár: 17 250 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
4281-0 6 részes gyerek tapéta - George malacka 17 250 Ft 14 512 Ft raktáron db

6 részes gyerek tapéta - George malacka

Vydekorovat gyerekszoba tökéletesség sokszor nagyon nehéz. Dekorációként választani? Mi úgy dönt, hogy a gyermek szobájában világít, újjáéledt, és hozzáadjuk a szép hangulatot. Tehát mi kezelhető?

Wallpaper ismét jön divatba, különösen a gyermekek számára, amelyek a különböző dekorok, színek és motívumok kedvenc animációs hősei a gyerekek. És ez így is gyönyörű és színes tapéta aranyos disznó George.

Malacka szeretni fog minden gyermek élmény és rengeteg móka, nem csak a sertés George, hanem a barátai dinoszauruszok. Gyerekszoba tapéta fordul minden.

Gyermek tapéta nem kell, hogy csak a gyerekszobában, híresen szolgálja a játékteremben, vagy játszószoba. Ez magában foglalja összesen hat egyedi darab, és létrehoz egy cég Walltastic, így a piaci minőségű háttérkép.

Ragasztás előtt, fontos, hogy megfelelően ellenőrizze a háttérkép. Mivel a szigorú folyamatokat a kimeneti minőséget a cég Walltastic megpróbálja minimalizálni a rossz minőségű darab. Az alapja egy erőfeszítés, hogy a termék tökéletes állapotban, és a legjobb minőségű, de megtörténhet, hogy valaki hibát.

Tehát nagyon fontos, mielőtt a részeket ragasztott fali látni az összes darab háttérkép. Tedd őket a földre, hogy ha ez rendben van, ezer szín, akár magában panelek illeszkednek egymáshoz, és hogy van-e élek, amely kölcsönhatásba lép, az átfedések és a hat milliméter.

Ha bármilyen hibát vagy szabálytalanságot, akkor a tapéta nem tapadnak a falhoz, és nem ő nem festék ragasztó. Inkább azonnal lépjen kapcsolatba a gyártóval. Ha a tapéta teljes egészében vagy csak részben alkalmazta a falra, nem szavatolja vagy csere vagy visszatérítés.

Alkalmazása után háttérképeket, vagy a folyamat során, a vállalat nem vállal Walltastic felelős semmilyen kárt a tapéta. Tapéta kivilágosodik és élettel tölti meg minden gyermek szobájában, hogy a gyerekeket ő szekrényben is.

méretek:

- Szélesség: 152,4 cm

Selfsság: 243,84 cm

Színek: kék
Korosztályok: 0 - 2 év közti gyermekek, 2 - 6 év közti gyermekek, 6 év feletti gyermekek
Indíték: malacka
több márkát: Walltastic

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte