Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek tapéták   /   Gyerek fotótapéták   /   6 részes gyerek tapéta - George malacka

árkedveznény

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - 6 részes gyerek tapéta - George malacka

Egy gyerekszobát a tökéletességig berendeznin és feldíszíteni nagyon nehéz. Dekorációként mit is volna jó választani? A tapéták ismét divatba jöttek és .. többet

Ár: 16 039 Ft
Eredeti ár: 19 066 Ft
Összesített értékelés
4.4
18 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
4281-0 Gyermek 6 részes Háttérkép Piggy George 19 066 Ft 16 039 Ft átmenetileg elfogyott

6 részes gyerek tapéta - George malacka

Egy gyerekszobát a tökéletességig berendeznin és feldíszíteni nagyon nehéz. Dekorációként mit is volna jó választani? A tapéták ismét divatba jöttek és különösen alkalmasak a gyerekszobába, mert különböző színűek és vidám motívumokkal rendelkeznek. Vásároljon ön is egy gönyörű és színes tapétát ezzel az malackával és barátaival.

Malackát szeretni fogja minden gyermek, kisfiúk és kislányok is. Rengeteg móka és kaland vár rájuk George -al és barátaival, dinoszauruszokkal. 

Ez a fotótapéta hat különálló részből áll.

Mielőtt felragasztaná a falra, gondosan ellenőrizze, hogy valóban hibátlan. A Walltastic cég mindent megtesz ezért, hogy minden terméke a lehető legnagyobb mértékben minőséges és tökéletes állapotban van. A szigorú ellenőrzési folyamatok igyekszenek biztosítani a kiváló minőséget. Még ennek ellenére is előfordulhat, hogy a tapétán  megjelenik valamilyen hiba vagy hiányosság. Ezért nagyon fontos, hogy még mielőtt felragasztja, ellenőrizze. A legjobb ha a tapétát szétrakja a padlón és minden darabot ellenőriz. Ellenőrizze, hogy kiváló minőségűek a színek és a nyomtatást, hogy a széleken átfedődik e nyomtatás - kb hat milliméter. Ha bármilyen hibát talál, a tapétát ne ragasztja fel és vegye fel a kapcsolatot velünk.

Miután felragasztotta, már nem érvényes a csere vagy visszaküldés garancia. Semmilyen károsodásért a ragasztási folyamat során nem felelős a gyártó.

 - méretek: szélesség 152,4 cm, magasság 243,84 cm

Méret: 152x243 cm
MOTÍVUM: malacka
több márkát: Walltastic

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
18 vásárló
értékelte