GYERMEKNAP > kedvezmény 8 % < Ünnepelj velünk!

Banaby.hu   »   Gyerekágyak   /   Gyerekágyak leesésgátlóval   /   Sorompós gyerekágy Ourbaby - Mackó - rózsaszín

MÁR NEM KAPHATÓ - Sorompós gyerekágy Ourbaby - Mackó - rózsaszín

Minden kislány szereti a macikat, így imádni fogja a gyönyörű Ourbaby kiságyat, aranyos mackó motívummal! A mackó motívummal díszített Ourbaby gyerekágy .. többet

Ár: tól 61 490 Ft
Összesített értékelés
4.4
39 Összesített értékelés

Sorompós gyerekágy Ourbaby - Mackó - rózsaszín

Minden kislány szereti a macikat, így imádni fogja a gyönyörű Ourbaby kiságyat, aranyos mackó motívummal! A mackó motívummal díszített Ourbaby gyerekágy funkcionális, gyönyörű gyerekdizájnnal rendelkezik, mely minden lányszobát felpezsdít, kényelmes, ráadásul nagyon könnyen összeszerelhető.

Laminált lapból készült, az ágyrács fenyőfából (4 x 2 centiméter). Az ágy ezért kiváló minőségű, teherbírása pedig nagyon magas, akár 120 kilogramm is. Az Ourbaby gyerekágy gumi szegéllyel rendelkezik, amely az ágy mindkét végének teljes kerületén található. Ez a gumi szegély megvédi az ágyat a sérülésektől.

A gumiszegély nagyon könnyen felhelyezhető, ragasztó használata nélkül. A fejtámlán lévő mackónyomat speciális védőlamináttal van kezelve. Ennek köszönhetően a dekoráció ellenáll a kopásnak. A csomag tartalmaz egy ágyat, egy 100 centiméter hosszú levehető akadályt és egy rácsot.

A gyerekágy variálható, a sorompó levehető, az ágy jobb vagy bal oldalára helyezhető. Napközben a sorompó eltávolítható, így játékteret alakíthat ki, éjszaka pedig megóvja gyermekét attól, hogy kiessen az ágyból. Az ágy megfelel a saját biztonsági tanúsítványainak és az európai szabványoknak.

A matrac nem része a csomagnak, külön kell megvásárolni. A MATRAC rovatban a széles kínálatból biztosan kiválasztja az Önnek megfelelőt.

A fényképek csak illusztrációs célt szolgálnak. A beszállítói oldalon jelenleg kisebb tervezési változtatások zajlanak.

Gyerekágy színek: rózsaszín
Gyerekágy típus: leesesgátlóval, tárolóval, ágyráccsal, mintával
Ágyak anyaga: laminált bútorlap
több márkát: Ourbaby®

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
39 vásárló
értékelte