Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerekmatracok   /   Gyerek matrac MIKROC 160x80

Gyerek matrac MIKROC 160x80

A MikroC gyerek matrac 80x160 cm méretben kétoldalas matrac, amely a gyerekeknek lehetőséget ad a puhább és a keményebb oldal közötti választásra. A puhább .. többet

Ár: 21 639 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
105 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
33430-0 Gyerek matrac MIKROC 160x80
21 639 Ft
több mint 5 db raktáron
db

Gyerek matrac MIKROC 160x80

A MikroC gyerek matrac 80x160 cm méretben kétoldalas matrac, amely a gyerekeknek lehetőséget ad a puhább és a keményebb oldal közötti választásra. A puhább oldal PUR habból készült, míg a keményebb oldalt kókuszrost lemez alkotja. A matracot mind az óvodások, mind az idősebb gyerekek értékelni fogják.

A MikroC gyerek matrac levehető huzata alatt található a matrac magja, amelyet két különböző anyagból készült réteg alkot. Mindegyik anyagnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, amelyeknek köszönhetően a gyerekek minőségi és egészséges alvásban részesülnek.

1. réteg - kókuszrost lemez

A természetes és organikus kaucsuk keverékével összekapcsolt kókuszrostok gondos préseléssel kompakt lemezt alkotnak. A kókuszrostok rugalmasak, belül üregesek, nem porzanak és nem szúrnak.

A kókuszréteg előnye a verejték és a nedvesség elvezetésének képessége. Biztosan értékelni fogja a baktériumokkal és gombákkal szembeni ellenállást. Emellett a kókuszrost kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és biztosítja a levegő megfelelő cirkulációját a matrac ezen rétegében.

2. réteg - poliuretán hab (PUR)

A kiváló minőségű poliuretán hab a matrac puhább oldala. Az egész felületen egyenletesen kemény és rugalmas. A matrac keménységi skáláján közepesen keménynek számít. Ez a keménység megfelel a mindennapi alváshoz szükséges gyerek matracok követelményeinek.

A gyerekek dönthetik el, melyik oldalt használják szívesebben. A matrac hosszú élettartamának megőrzése érdekében ne feledkezzen meg a matracvédő beszerzéséről.

A matrac előnyei:

 • kiváló verejték- és nedvességelvezetés
 • penész- és atkarezisztencia
 • rugalmasság és légáteresztő képesség
 • a gyerek matrac gyártásához használt összetevők megfelelnek a gyerek termékekre vonatkozó higiéniai követelményeknek
 • hipoallergén huzat, amely mosógépben mosható

A matrac paraméterei:

 • Szélesség x hosszúság - 80x160 cm - a matrac alkalmas az ágykeret belső méretéhez 80x160 cm.
 • Magasság - kb. 10 cm.
 • Keménység - közepesen kemény - megfelelő gerinctámaszt biztosít a gyerekeknek.
 • A matrac teherbírása - 70 kg.

A matrac huzatának összetétele:

 • felső réteg - 100% PES
 • középső réteg - üreges PES szál
 • alsó réteg - mikroszál
 • mosás 40 °C-on

 

MIKROC borító

A steppelt anyag megfelel az alap matrachuzatokkal szemben támasztott követelményeknek. Az anyag súlya kisebb, ezért az ezzel a bevonattal ellátott matrac megfizethetőbb. A kisebb súly ellenére a huzat alkalmas a mindennapi alvásra. A matrachuzat élettartamát meghosszabbíthatja, ha megfelelő méretű matracvédőt használ.

Összetétel : 100% PES

Bevonat tömege : 72 g/m² + 80 g/m² (nem szövött tissi)

Töltősúly : 15 g/m² (polár vagy "gyapjú")

PUR hab T25

A T25 hab megfelel a poliuretán (továbbiakban PUR) habszivacsokra vonatkozó szabványos követelményeknek, amelyeket kisebb gyermekek matracaiban használnak - leginkább a 160 cm-es matracokban találhatja meg. Az ezt a matracot magában foglaló matrac közepesen kemény - 3 az 1-5-ig terjedő skálán. Az Ourbaby matracok PUR habszivacsot tartalmaznak T25 jelzéssel és 4,2 kPa nyomásállósággal. A T25 jelölés 25 kg/m³ sűrűséget jelent. Néha a PUR habot a cseh környezetben „molitán” néven ismerik.

Kókusz rostlemez

A természetes kókuszrostlemez kókuszrostból készül. A kókuszrostok természetes és szerves gumi keverékével kombinálva a gondos préselésnek köszönhetően kompakt táblát alkotnak. A kókuszrostok rugalmasak, belül üregesek, nem porosodnak, nem csípnek. A táblát mindkét oldalán vulkanizálásnak nevezett kémiai eljárással módosítják , ami nagyobb rugalmasságot biztosít, és kiküszöböli a kókuszrostok kopását.

A matracban található kókuszréteg előnye, hogy elvezeti az izzadságot és a nedvességet. Biztosan értékelni fogja a baktériumokkal és gombákkal szembeni ellenálló képességét. Ugyanakkor a kókuszrost tökéletes termikus tulajdonságokkal és megfelelő légáramlással rendelkezik a matrac ezen rétegében.

A tábla súlya 1000 g/m², vastagsága kb. 0,8 cm.

Matrac méret: 160x80 cm
Matrac típus: Habszivacs matrac
Terhelhetőség: 70 kg
Matrac vastagság: 10 cm
Matrac keménység: 3 - közepesen kemény
több márkát: Ourbaby®

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
105 vásárló
értékelte