Banaby.hu   »   Gyerekágyak   /   Gyerekágyak leesésgátlóval   /   Gyerekágy EXCLUSIVE - natúr fehér dekorral

Gyerekágy EXCLUSIVE - natúr fehér dekorral

Az ágy rendkívül fontos része minden gyermek szobájának, hiszen biztosítja számára a megfelelő és jó minőségű pihenést és alvást. Gyerekek közben nőnek és .. többet

Ár: tól 66 606 Ft
elérhetőség 2-4 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
26 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14160-0 160x80 cm 66 606 Ft 2-4 hét db
14160-2 190x80 cm 70 268 Ft 2-4 hét db

Gyerekágy EXCLUSIVE - natúr fehér dekorral

Az ágy rendkívül fontos része minden gyermek szobájának, hiszen biztosítja számára a megfelelő és jó minőségű pihenést és alvást. Gyerekek közben nőnek és fejlődnek megfelelően, ezért mi ezt a gyönyörű Exclusive gyerekágyot javasoljuk, szép natúr színben.

Egy modern, szép és nagyon jó minőségű gyerekágyról van szó, mely fenyőfából készült, amely kiváló minőségű, erős és tartós. Ennek köszönhetően gyermekének egy biztonságos helyet hoz létre.

Az ágy leesésgálója univerzális, ami azt jelenti, hogy fel lehet szerelni az ágy mindkét oldalára, az ágy jobb és bal oldalán is lehet. Az ágy élei len vannak kerekítve, hogy így is csökkentve legyen a balesetek veszélye. Az ágy ennek köszönhetően a gyermekek számára biztonságos.

Remek választás minden gyermek szoba számára, legyen szó lányok vagy fiúk birodalmáról. Az ágy alatti tárhely fiók formájában rendkívül hasznos lesz.

A fa és lakkok is természetesen ártalmatlanok az egészségre. A csomagolás része az ágy leesésgátlóval, az ágyrács és a tároló görgőkön is. Továbbá teljesen ingyenes az ágyhoz kiszállítunk egy poliuretán habszivacsból készült matrac is, mely vastagsága 8 cm.

Az ágy terhelhetősége 80 kg.

Méretek:

- 166 x 87 x 77 cm

- 196 x 87 x 77 cm

- 206 x 97 x 77 cm

Gyerekágy színek: natúr
Gyerekágy típus: leesesgátlóval, tárolóval
Ágyak anyaga: tömör fa

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
26 vásárló
értékelte