Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyereklámpák   /   Éjszakai világítás gyerekeknek (projektor)   /   Szundipajtás - viziló

Szundipajtás - viziló

A gyerekek imádják ölelgetni és szeretgetni a plüss barátaikat mielőtt elalszanak. Gyermeke azonnal beleszeret. Vásároljon számára egy szundipajtást önt is, .. többet

Ár: 10 945 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
23 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14077-0 Szundipajtás - viziló 10 945 Ft raktáron 2-5 db db

Szundipajtás - viziló

A gyerekek imádják ölelgetni és szeretgetni a plüss barátaikat mielőtt elalszanak. Gyermeke azonnal beleszeret. Vásároljon számára egy szundipajtást önt is, egész éjjel őrizni fogja álmait.

Ez a kis viziló nagyon szép, modern és gyermeke biztoságban fogja érezni magát vele. A gyerekszobát nem csak feldíszíti, de szó szerint beragyogja és gyermekének segít a kellemesebb elalvásban.

Egy gombnyomással éjszakai égboltot varázsol a gyerekszobába és altató dalokkal álomba ringatja, gyermekének sokkal könnyebb lesz az elalvás és át tudja aludni így az egész éjszakát.

A vizilónak kemény műanyag páncélja van, mely a falra tükrözi az éjszakai égboltot három különböző színben - kék, zöld és piros. Továbbá altató és nyugtató dalokkal is rendelkezi például szívdobogás vagy a természet hangjai formájában (5 különböző dallam). A dallamok automatikusan kikapcsolnak 15, 30 vagy 45 perc után.

Az éjszakai égbolt és az altató hangok megnyuktatják még a legnagyobb rosszcsontot is.

Modern és gyönyörű szundipajtás, minden gyermek számára, legyen szó kifiúkról vagy kislányokról.

A hangerő három különböző szinte állítható, működéséhet 3 darab AA elem szükséges.

MOTÍVUM: vízilovak
SZÍNEK: kék
több márkát: Summer Infant

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
23 vásárló
értékelte