Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerekszoba szőnyegek   /   Gyerek szőnyegek   /   Gyerek szőnyeg Pöttyök - ezüst-szürke-rózsaszín

Gyerek szőnyeg Pöttyök - ezüst-szürke-rózsaszín

Újraéleszteni és felvidítani a gyerekszobát nem mindig egyszerű feladat. Ez gyötri önt is jelenleg? Azonban nem tudja mit is volna jó vásárolni a gyerekszobába? .. többet

Ár: tól 35 630 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
24 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14360-0 120 x 180 cm 35 630 Ft raktáron csak 1 db db
14360-2 160 x 230 cm 61 014 Ft raktáron csak 1 db db

Gyerek szőnyeg Pöttyök - ezüst-szürke-rózsaszín

Újraéleszteni és felvidítani a gyerekszobát nem mindig egyszerű feladat. Ez gyötri önt is jelenleg? Azonban nem tudja mit is volna jó vásárolni a gyerekszobába? Valamilyen dekorációt, de milyet? Mi egy gyerek szőnyeget javasoljuk, mert nagyon szép és színes.

A szőnyeg nagyon modern, szép, színes és hasznos. Felélénkül vele gyermeke szobája, vidámabb és otthonosabb lesz. Egy luxus márkáról van szó Happy Rugs, melyet szeretni fognak a gyerekek és a felnőttek is. A szőnyeg kiváló minőségű 100 % polipropilén anyagból készült. Nagyon puha és kellemes tapintású, csodálatosan selymes. A szőnyeget a német LIVONE cég gyártja, ezért a precizitás garantált.

Könnyen tisztítható és karbantartható, emellett modern megjelenésű. A szőnyeg hasznos is egyben, hiszen gyermeke rajta ülhet, itt pihenhet, játszhati vagy olvashat, hiszen megvédi őt a hideg padlótól, gyermeke imádni fogja!

A gyerek szőnyegnek ezüst-szürke alapja van, halvány rózsaszín pöttyök és téglalap díszíti. A rózsaszín szín miatt elsősorban a kislányok szobájéban találja meg a helyét, legyen szó kisebb vagy nagyobb lányokról, alkalmas minden korosztálynak.

Ez a dizájnos szőnyek tökéletesen illik majd a gyerekszoba többi bútorához. Könnyedén bárhová áthelyezhető bárhová, ahol éppen szüksége lesz rá.

- szálhossz: 13-15 mm

Szőnyeg minta: gyerek minta, geometriai formák, mintás
alak: téglalap
Szín: fehér, rózsaszín, szürke
több márkát: LIVONE

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
24 vásárló
értékelte