Banaby.hu   »   Könyvespolcok, polcos elemek és polcok   /   Polcos elemek gyerekeknek   /   Könyvespolc szekrénnyel - zöld

Könyvespolc szekrénnyel - zöld

Tárhelyből egyszerűen soha nincs elég, és ez különösképpen igaz a gyerekszobákról, ahol rengeteg a játék és sok más hasonló dolog, amelyeket szükséges valahová .. többet

Ár: 46 928 Ft
elérhetőség 1-3 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
15 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6127-0 Könyvespolc szekrénnyel - zöld 46 928 Ft 1-3 hét db

Könyvespolc szekrénnyel - zöld

Tárhelyből egyszerűen soha nincs elég, és ez különösképpen igaz a gyerekszobákról, ahol rengeteg a játék és sok más hasonló dolog, amelyeket szükséges valahová eltenni. Ezért egy ilyen nagy könyvespolc szekrénnyel remek megoldás.

Azon kívül, hogy gyönyörű és gyermeke szobáját felragyogtatja, rendkívül hasznos is. A szekrények zöld színű részletei vannak, ezért alkalmas fiúknak és lányoknak is. Tökéletes kiegészítője lesz nem csak a gyerekszobának.

A könyvespolcot nyolc nyitott polcok és egy szekrény két ajtóval alkotja. Kiváló minőségű rétegelt faforgácslapokból készült, amelyek megfelelnek a szigorú európai szabványoknak. Éppen ezért a könyvespolc alkalmas gyerekek számára.

Megfelel a játékokra, könyvekre, dobozokra, ruhákra, DVD -re és különböző dekorációkra, melykből biztosan rengeteg van. A könyvespolc alsó részén található zárt szekrény, remek rejtekhely mindenféle gyerek kincsekre.

Méretek:

- külső méretek: 185 x 90 x 34 cm

- a szekrény méreti: 42 x 42 x 34 cm

- polc méretei: 30 x 42 x 34 cm

Bútor variációk: laminátból
SZÍNEK: fehér, zöld

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
15 vásárló
értékelte