Kezdődik a nyár - Tekintse meg az ajánlatot

Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Párnák   /   Párnák motívummal   /   Karácsonyi gyerek párna 05

Karácsonyi gyerek párna 05

Minden karácsonyi díszítésű otthon gyönyörű, hangulatos és sugalja hogy hamarosan itt a karácsony. A gyerekek szeretik a karácsonyt és biztosan minden gyermek .. többet

Ár: tól 2 300 Ft
Eredeti ár: tól 4 033 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
18 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
1986-0 20x20 cm párna 1 619 Ft átmenetileg elfogyott
1986-2 40x40 cm párnahuzat + bélés 4 033 Ft 2 300 Ft raktáron 2-5 db db

Karácsonyi gyerek párna 05

Minden karácsonyi díszítésű otthon gyönyörű, hangulatos és sugalja hogy hamarosan itt a karácsony. A gyerekek szeretik a karácsonyt és biztosan minden gyermek nagyon várja ezt az ünnepet és természetsen az ajándékokat. Vásároljon nekik még az ünnepek előtt karácsonyi díszítést párnák formájában, a karácsonyi motívumok kiemelkedőek lesznek bárhol. Imádni fogják!

Nagyon kellemes és puha anyagból készült. A minta magas hófokon van a párnára nyomtatva, így egészen a textúrájába hatol és tapintásra szinte észrevehetetlen. A nyomtatási minta tartós, mosás közben nem károsul meg. 

Rendelkezik minden szükséges biztonsági tanúsítvánnyal, amely biztosítja, hogy megfelel az európai minőségi előírásoknak és a szigorú teszteknek megfelel.

A karácsonyi párna két méretben kapható. Az első 20 x 20 cm méretű, kétoldalas nyomtatással. A második 40 x 40 cm-es, amely egyoldalas nyomtatással rendelkezik, a másik oldala fehér. Mindkét esetben azonban a huzat cipzáras, így könnyen bármikor levehető, és mosógépben legfeljebb 40 fokon mosható.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
18 vásárló
értékelte