Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Párnák   /   Párnák motívummal   /   Karácsonyi gyerek párna 05

Karácsonyi gyerek párna 05

Minden karácsonyi díszítésű otthon gyönyörű, hangulatos és sugalja hogy hamarosan itt a karácsony. A gyerekek szeretik a karácsonyt és biztosan minden gyermek .. többet

Ár: tól 959 Ft
Eredeti ár: tól 1 203 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
18 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
1986-0 20x20 cm párna 1 203 Ft 959 Ft több mint 5 db raktáron db
1986-2 40x40 cm párnahuzat + bélés 3 919 Ft 2 392 Ft több mint 5 db raktáron db

Karácsonyi gyerek párna 05

Minden karácsonyi díszítésű otthon gyönyörű, hangulatos és sugalja hogy hamarosan itt a karácsony. A gyerekek szeretik a karácsonyt és biztosan minden gyermek nagyon várja ezt az ünnepet és természetsen az ajándékokat. Vásároljon nekik még az ünnepek előtt karácsonyi díszítést párnák formájában, a karácsonyi motívumok kiemelkedőek lesznek bárhol. Imádni fogják!

Nagyon kellemes és puha anyagból készült. A minta magas hófokon van a párnára nyomtatva, így egészen a textúrájába hatol és tapintásra szinte észrevehetetlen. A nyomtatási minta tartós, mosás közben nem károsul meg. 

Rendelkezik minden szükséges biztonsági tanúsítvánnyal, amely biztosítja, hogy megfelel az európai minőségi előírásoknak és a szigorú teszteknek megfelel.

A karácsonyi párna két méretben kapható. Az első 20 x 20 cm méretű, kétoldalas nyomtatással. A második 40 x 40 cm-es, amely egyoldalas nyomtatással rendelkezik, a másik oldala fehér. Mindkét esetben azonban a huzat cipzáras, így könnyen bármikor levehető, és mosógépben legfeljebb 40 fokon mosható.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
18 vásárló
értékelte