Pampers Giantpack Maxi

Biztosítson kényelmet és komfortot gyermeke számára ezekkel a remek pelenkákkal. .. többet

Ár: 4 750 Ft
Eredeti ár: 5 940 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14291-0 Pampers Giantpack Maxi 5 940 Ft 4 750 Ft raktáron db

Pampers Giantpack Maxi

A pelenka alapvető része minden gyermek életének. Minden anyuka szeretné gyermekét kényelemben, biztonságban és főleg szárazban tudni. A Pampers pelenkák mindebben segítenek!

A Pampers Active Baby-Dry pelenka modern, de mindenekelőtt kiváló minőségű és tökéletes minden gyermek számára. A Micro Pearls™ mikrogyöngyök képesek a saját súlyuk akár 30-szorosát magukba zárni, így gyermekét szárazon tartsák. A Pampers pelenka sokkal jobban magába zárja a nedvesség, mint a többi pelenkák.

Különleges Top Dry réteggel rendelkezik száraz. Ez a fedőréteg folyamatosan kapcsolatban van a baba bőrével, és úgy tervezték, hogy minél gyorsabban elvezesse a nedvességet és megszáradjon. A baba bőr ezért védve van a lehetséges irritációtól.

Az Extra Sleep rétegnek köszönhetően pedig a pelenka gyorsan felszívja a nedvességet és egyenletesen eloszlatja azt a pelenka magjában. 

A rugalmas oldal részek igazodnak a baba mozgásához, valamint kényelmes viseletet nyújtanak számára. A rugalmas széllek segítenek a kiszivárgás ellen.

A pelenkák alklamasak minden gyermek számára 8 kg -tól egészen 14 kg -ig.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte